Horváth Éva három héttel a szülés után: testhezálló ruhában mutatta meg alakját
Horváth Éva egy nappal a szülés előtt, és második gyermeke születése után három héttel állt modellt.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 2016 decemberében egy babapocakos fotójával jelentette be, hogy megkapta a legszebb karácsonyi ajándékot: első gyermekével várandós. 2017-ben az anyák napja is különlegessé vált, ekkor tudathatta a közösségi oldalán, hogy édesanya lett, megszületett Kristóf. 

Kétéves kora előtt nem akartak belevágni a családalapításba, csak Kristófra kívántak koncentrálni, de amikor tavaly Balin nyaraltak, azt látták, hogy hároméves csemetéjük nagy szeretettel ringat egy csecsemőt, úgy vélték, eljött az idő, hogy testvére szülessen.

Horváth Éva szülés előtti és utáni fotója

2021 márciusában, amikor már túl volt a kritikus harmadik hónapon, csak akkor osztotta meg Horváth Éva az örömhírt, hogy kisfia testvérkét kap. Az első trimeszterben folyamatosan rosszul volt, így a nagyszülőkkel együtt biztos volt benne, hogy ezúttal kislánya lesz. A 12. héten, egy vérvétel alapján készült genetikai vizsgálat során aztán kiderült, ismét kisfiút vár. Alex világra jöveteléről augusztus 30-án számolt be a közösségi oldalán. 

A 42 éves modell és műsorvezető most a Sugarbird 2021-es őszi Soft&Shape kampányának keretében, amelyhez az "Én ilyen vagyok!" szlogen kapcsolódik, két különleges fotót mutatott: mindegyiken ugyanazt a barna, testhezálló ruhát viseli, de az első kép egy nappal második gyermeke születése előtt készült, amikor még azt hitték, van egy hete a szülésig, a második pedig három héttel a szülés után. 

"Most jelenleg ilyen vagyok, de sajnálom, hogy ennek az időszaknak vége. Kilenc hónap után is azt érzem, hogy minden pillanatát a változásnak egy csodának éltem meg" - olvasható a posztban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Horváth Éva egy héttel Alex világra hozatala után is megosztott két különleges fotót. Azt akarta megmutatni, hogy nem kell mindent elhinni annak, amit a közösségi oldalakon látunk, ugyanis csodák nincsenek. Sokszor egy jól megválasztott póz a titka mindennek. 

"Az első fotón úgy tűnik, mintha már vissza is rendeződött volna a testem, pedig a látszat csal" - és megmutatta azt, hogy milyen a teste a szülés után valójában. 

Dér Heni a szülés után

Dér Heni május elején hozta világra kisfiát. A 35 éves sztár a terhessége előtt is kapott hideget-meleget azért, mert várandósan is megtartotta sportos életmódját. A szülés után két hónappal, vagyis egészen pontosan nyolc héttel később újra elkezdett edzeni, edző segítségét is igénybe vette.

Ezt is szeretjük