A Megasztár jóképű énekese volt - Talán Attila így él ma Németországban
Talán Attila élvezi, hogy kétlaki életet él, meg szeretné hódítani a külföldi zeneipart is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán Attila a Megasztár hatodik szériájának legjobb férfihangja volt 2012-ben. Az énekessel az elmúlt években jócskán megfordult a világ, Németország és Magyarország között ingázik.

A jóképű sztár élvezi, hogy két országban is van családja, hiszen mindenhol megtalálja azt, ami számára szép és fontos.

Talán Attila szerelme miatt ingázik

- Édesanyám Lipcsében él, mindig vele töltöm a nagyobb ünnepeket. Édesapám sajnos már nem él. Van egy bátyám, aki Amerikában telepedett le, vele sajnos ritkán találkozom. Nemrég születettet meg a testvérem gyermeke, úgyhogy most kiélhetem magam a nagybácsiszerepben - mesélte a 32 éves sztár Hot! magazinnak.

Talan Attila mega
Fotó: Sárosi Zoltán

Szerelmi élete szerencsésen alakult, már nyolc éve él harmonikus párkapcsolatban kedvesével. Az ő személye tartja hazánkban.

- Hála neki, Magyarországon is lett egy nagy családom. Nagyon jó kapcsolatban vagyok a szüleivel - árulta el a hetilapnak. 

Itthon legutóbb a Life TV, Varázslatos Life Karácsony című műsorában láthattuk képernyőn, amiben ismét bizonyította a nagyérdeműnek, milyen kiváló énekhanggal rendelkezik. 

Talán Attila Németországban is részt vett egy tehetségkutató műsorban, 2016-ban a Deustchland sucht den Superstarban szerepelt. Gőzerővel dolgozik legújabb dalain is. 

Olykor őt is elfogja a honvágy, az Országkép című magazinnak 2018 nyarán adott interjúban elárulta, mi az, ami legjobban hiányzik neki, amikor nem itthon van.

- Minden hiányzik itthonról, természetesen. A legapróbb dolgok is. Gyerekkoromban sokat nyaraltam Németországban, és amikor hazajöttem, és először beléptem a lépcsőházba, megcsapott az a tipikus, dohos, hűvös, furcsa szag. Más embernek biztos büdös, de nekem az otthont jelentette - emlékezett vissza az egykori megasztáros.

Patai Anna, a Megasztár 5 cuki kislánya felnőtt nő lett

Már húszéves és igazi bombázó. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt. Nem biztos, hogy felismernéd őt, ha elmenne melletted az utcán.

Ezt is szeretjük