A 2008-as Megasztár jóképű énekese volt - Most 102 kilót mutat alatta a mérleg
Fekete Dávid ikrei születésére szeretne jó pár kilót leadni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid nevét 2008-ban ismerte meg az ország. A jóképű, akkor 22 éves énekes végül Király Viktor mögött a második helyen végzett. 

Akkor 70 kilót mutatott alatta a mérleg, míg most 102 kilós. Mivel hamarosan megszületnek ikerfiai, úgy döntött, sürgősen életmódot kell váltania. 

Fekete Dávid le szeretne fogyni

- A minap mérlegre álltam, és először száznégy kilogrammot mutatott, majd levettem a kabátomat, és akkor is százkettőt. Nagyon meglepődtem, mert nem is éreztem vagy láttam magamon, hogy ennyire meghíztam, de az biztos, hogy ez hosszú távon nem lesz jó - mesélte a Blikknek

fekete-david-2019
Fotó: TV2/Megasztár, Facebook/Fekete Dávid

Fekete Dávid az éneklés mellett egy autókereskedésben dolgozik, sokat van úton a munkája és a fellépések miatt is. Bár próbált odafigyelni az egészséges étkezésre, néha csak egy benzinkútra betérve tudott időt szakítani az evésre. Ez, a sok autóban ülés, a kevés alvás és a minimális pihenés is mind hozzájárulhattak ahhoz, hogy észrevétlenül felszaladtak rá a pluszkilók.  

- Van, hogy napi 14-15 órát dolgozom. Hajnal háromra-négyre érek haza, és reggel kilenckor már ébren is vagyok. Nagyjából három éve élek így, hogy csak a vasárnapjaim szabadok, akkor pedig pihenek - vallotta be a lapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Januárra várják az ikreket

A 33 éves sztárnak nemcsak az egészsége miatt kell változtatnia az életmódján, hanem azért is, mert párja januárra várja az ikreiket. Fekete Dávid és felesége öt éve alkotnak egy párt. Regina egy féléves gyermek édesanyja volt, amikor megismerkedtek: a kislány édesapja már azelőtt elhagyta, hogy a terhesség kiderült volna. Az énekesről is nevelőapa gondoskodott, nem volt számára furcsa a helyzet, hamar megtalálta a közös hangot Leilával, aki hamarosan két kis öcsikét is kap. 

- Január elejére van kiírva a szülés, de előfordulhat, hogy előbb jönnek. (…) A fiaim kétpetéjű ikrek lesznek, így csak annyira hasonlítanak majd egymásra, mint más testvérek. Mégis alig várom, hogy egyforma ruhácskába öltöztessem őket - mondta Fekete Dávid a Story magazinnak, amelyben Reginával és Leilával szerepelt. 

Pierrot egykor és most 

Pierrot a 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja Presser Gáborral, Pély Barnával, Bakács Tiborral és Somával. 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Az egykori énekes, zenei producer, zsűritag élete ma már nem a zene körül forog.

Ezt is szeretjük