Szabó Esztert a 2005-ös Megasztárban ismertük meg - A 37 éves énekesnő így megváltozott
Szabó Eszter az éneklés mellett újságíró, szerkesztő is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Eszter a 2005-ös Megasztárban tűnt fel, a verseny alatt védjegyévé vált a kalap, amit szinte az összes adásban viselt. A tehetségkutató alatt az emberek annyira a szívükbe zárták, hogy végül a negyedik helyig jutott. Amíg tartott a TV2 műsora, beleszeretett versenytársába, Kontor Tamásba, akivel családot is alapított, két fiuk született. Edvin 2006 decemberében, Armand 2008 márciusában jött a világra. A sztárpár útjai azóta már különváltak.

A búgó hangú és extrém stílusú énekesnő az elmúlt 14 évben rengeteget változott, ahogy az az alábbi felvételen is látható. Egy időben többféle hajszínt is kipróbált, például szőkét.

A vörös árnyalattal is kísérletezett, amivel nagyon dögös volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Komplementerek. 🎤🎷🎼

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,

Napjainkban viszont újra sötét árnyalatú tincsekkel hódít, csakúgy, mint a régi szép időkben.

Szabó Eszter 15 évvel ezelőtt és most.
Szabó Eszter 15 évvel ezelőtt és most.
Fotó: TV2/Megasztár, Instagram/Puskás Peti, Instagram/Szabó Eszter

A 37 éves sztár manapság több lábon áll: szülővárosában, Gyulán az egyik helyi szálloda dzsesszénekesnője, emellett a Szeretlek Magyarország nevű oldal egyik újságírója és szerkesztője.

Érdekesség, hogy mielőtt a Megasztárba jelentkezett volna, már akkor a médiában dolgozott, rádiós műsorvezető volt, illetve az egyik vidéki tévénél is tevékenykedett. Már kislányként arra vágyott, hogy újságíró lehessen.

Szeret jótékonykodni, szociálisan érzékeny nő, erre tanítja a fiait is, volt, hogy a gyerekekkel ruhákat vagy éppen bicikliket adományoztak a rászorulóknak.

Így festenek ma a Megasztár egykori tinisztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Megasztár óta Patai Anna, Lakatos Yvette, illetve Galambos Dorina.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük