Rég láttuk Szíj Melindát - Az 50 éves énekesnő örömteli hírrel tért vissza
Szíj Melinda torkában tavaly daganatot fedeztek fel, de mára tünetmentes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szíj Melinda márciusban ünnepelte az 50. születésnapját. A 2010-es Megasztárban megismert énekesnő tavaly nehéz időszakon ment keresztül, miután a torkában egy daganatot fedeztek fel, de már jól van. Elindult a YouTube-csatornája, és párjával szeretnének összeházasodni, Szíj Melinda nagy álma, hogy fehér ruhában mondja ki az igent szerelmének, Attilának. 

Szíj Melinda a Borsnak azt mondta, Isten kezébe adta az életét és a karrierjét, a hite segített a gyógyulásban. Szerencséje volt, nem alakult ki áttét, tünetmentes. 

- A hangom sem sínylette meg, ugyanúgy tudok énekelni, mint a betegség előtt, igaz, azóta sem eszem többet, mint korábban, napjában párszor keveset. Nem akarok elhízni idős koromra. A túrázás és az egészséges táplálkozás azonban az életem része lett - mondta a napilapnak a Mozdulj Közhasznú Alapítvány szerdai sajtótájékoztatóján, ahol a fogyatékkal élők egyenjogúságára kívánták felhívni a figyelmet. 

Szíj Melinda arról is beszélt, hogy párjával nyolc éve egy párt alkotnak, Attila szakmailag is nagy támasza. Össze szeretnének házasodni, de nem terveznek konkrét dátummal, szerinte érezni fogják, mikor menjenek el a templomba, hogy Isten színe előtt kössék össze életüket. 

- Mint minden nőnek, nekem is nagy vágyam egy szép fehér ruha és kézfogó, de nem szeretem a teátrális, nagy esküvőket. Szerény és visszafogott, titkos kis lagzi lesz, nem akarunk nagy feneket keríteni neki. A dátummal kapcsolatban szintén annyit tudok mondani, hogy ezt a Jóistenre bízzuk - árulta el az énekesnő. 

Nagy öröm számára az is, hogy május végére elkészült saját YouTube-oldala, június elején pedig Andrássy úti lámpák címmel elkészült legújabb dala, amit eredetileg a Budapest dala 2019 pályázatra nyújtott be. 

Szíj Melinda egykor és most

Szíj Melinda a Megasztár történetének egyik legmegosztóbb versenyzője volt. A 2010-es tehetségkutatóban az akkor 41 éves, asszisztensként dolgozó hölgyet sokan csúfolták ikonikussá vált csíkos szatyra és kék kardigánja miatt - egyesek nem értették, hogy mi keresnivalója van a show-biznisz világában, míg mások rajongtak érte, hangját és előadásmódját Édith Piaféhoz és Barbra Streisandéhoz hasonlították. Nézd meg, mennyit változott az énekesnő az elmúlt kilenc év alatt!

Ezt is szeretjük