A rég látott Galambos Dorina visszatért - Válása óta először szólalt meg
Galambos Dorinával Pély Barnától való válása óta sok minden történt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Dorináról utoljára 2018 májusában azzal kapcsolatban hallottunk, hogy Pély Barnával közleményben tudatták, négy év házasság után elválnak. A Megasztár 2003 őszén indult, első szériájában szerettek egymásba: az énekesnő cserfes és vagány, 19 éves lány volt, aki hamar meghódította a zsűritag énekes szívét. Tíz év után, 2013 nyarán házasodtak össze. 

Pély Barna 2019 januárjában mesélt először arról, miért váltak külön az útjaik Galambos Dorinával majdnem 15 év után. 

- Csodálatos kapcsolat volt, de az utolsó években kezdtünk eltávolodni egymástól. Szerintem az volt a lényeg, hogy már évek óta nagyon másképp láttuk a dolgokat, de ezt nem igazán sikerült tudatosítani. Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk már meggyőzni egymást - mondta a 43 éves énekes a Story magazinnak

galambos-dorina 2016 junius-ridikul
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Galambos Dorina most először a Hot! magazinnak mesélt a válás utáni időszakról és az elmúlt egy évéről. Az énekesnő azt mondta, a fiatalságát Pély Barnának adta, míg a kortársai egyéjszakás kalandokba merültek, ő komoly párkapcsolatban élt. A válás után azonban mindent bepótolt. 

Kalandos volt ez a nyár, nem mondtam nemet semmire, amiről úgy éreztem, hogy örömöt okozhat.

De most már jöhetne egy jó pasi, aki hosszú távon boldoggá tesz, nyitott vagyok egy új, mindent elsöprő szerelemre. Most már eltelt annyi idő, hogy teljesen elengedtem a házasságomat - vallotta be. 

Miután Pély Barnával különváltak az útjaik, úgy érezte, ki kell szakadnia a megszokott környezetéből, ezért két hónapra Floridába utazott. Átgondolta az elmúlt 15 évét, sokat pihent, és esténként egy helyi gitárossal lépett fel. Szerinte jót tett, hogy a szakításuk után egy évig nem találkoztak a volt férjével, akivel szinte baráti kapcsolatban vannak. A közös otthonukat eladták, a 35 éves sztár azóta megtalálta álmai lakását.

- Inspiráló hely, már elkezdtem dalokat is írni. Úgy tűnik, lakást jobban választok, mint pasit! - viccelődött. 

A Mrs. Columbo zenekarral a 2017-es A Dal című műsorban.
A Mrs. Columbo zenekarral a 2017-es A Dal című műsorban.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- A nyarat végigturnéztam a Quimbyvel, hamarosan jön egy hatalmas buli, de készült egy új klipem is. Bízom benne, hogy a szerelem sem várat sokat magára.

A Megasztár legfiatalabb felfedezettjei egykor és ma

A TV2 sikerprodukciója, a Megasztár rengeteg fiatal tehetséget fedezett fel. Köztük a legfiatalabb Patai Anna volt, aki 11 évesen került be a show-biznisz forgatagába. A ma már húszéves énekesnő rengeteget változott, a kislányból gyönyörű, dögös nő lett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Megasztár fiatal női felfedezettjei.

Ezt is szeretjük