Rajongóból lett a Karthago frontemberének felesége: Takáts Tamás 42 év után vette el Yvette-et

Takáts Tamás és Yvette a karantént második nászútjukként élték meg.

takáts-tamás-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1979 egyik estéjén a Karthago zenekar a Vár Klub nevű szórakozóhelyen lépett fel. Ez az alkalom akár egy is lehetett volna a csapat megannyi koncertje közül, ám alapítójuk, Takáts Tamás életét örökre megpecsételte. Későbbi felesége, Yvette ott állt a csápoló tömegben.

A csinos rajongónak nem volt mersze megkörnyékezni a népszerű énekest, egy barátnőjét kérte meg, hozza össze őket a buli után. Jobban nem is sikerülhetett volna a találkozás, a zenész rögvest elhívta egy randevúra. Kapcsolatuk akkor mindössze egy évig tartott, a szakítás után teljesen eltávolodtak egymástól, és mindketten családot alapítottak.

Takáts Tamás 42 év után vette el rajongóját

Több mint harminc évvel később azonban a sors közbeszólt, egy nap az utcán sétálva újra egymásba botlottak. A legjobbkor történt a véletlen találkozás: mindketten egyedülállók voltak, így arra a döntésre jutottak, hogy adnak a kapcsolatnak még egy esélyt.

Immár két éve, hogy oltár elé álltak, és a szerelmük azóta is kiapadhatatlan. Bár sok párkapcsolatra volt rossz hatással a koronavírus miatti összezártság, az övéket még jobban megerősítette a folytonos együttlét, a karantént második nászútjukként élték meg.

- Bevallom őszintén, nagyon élveztük. Kicsit kizárhattuk a koncertek nélkül álló világot, és mivel szeretjük egymást, kifejezetten nyaralásérzésünk volt ebben az otthoni elszigeteltségben. Annyira nem hiányzott senki, hogy kicsit már el is kezdtem gyanakodni, antiszociálisak vagyunk - mesélte a zenész a Best magazinnak 2021 júniusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Takáts Tamás nagyon fontosnak tartja, hogy annyiszor éreztesse kedvesével, milyen sokat jelent neki, amennyiszer csak tudja, szerinte ez az alapja a házasságuk harmóniájának.

- A legfontosabb, hogy mindennap biztosítsuk egymást a szerelmünkről, a szeretetünkről. Az a szokásunk, hogy reggelente versenyzünk, az nyer, aki először mondja: "Szerelmes vagyok beléd!” Amikor felébredek, és látom, hogy ő még csak nyammog, ébredezik, akkor odadúdolom neki, hogy "Szerelmes vagyok beléd!”

A pár mindent együtt csinál. Amikor csak teheti, Yvette elkíséri férjét a fellépésekre, de a kedvenc programjaik közé tartoznak a romantikus séták a Margit-szigeten, a biciklizés, sőt a nagyszülői lét örömeit is közösen élik meg.

- Elvagyunk, mint a befőtt. Még jobban megerősödött a kapcsolatunk. És hát unokázunk, mert a feleségem korábbi kapcsolatából született gyereke családot alapított. Imádjuk a kisbabát!

Pataky Attila ritkán látott felesége

Pataky Attila és felesége már 11 éve ismerik egymást, egy EDDA-koncerten találkoztak. Orsi nagyon szép és kedves nő, nem csoda, hogy Pataky Attilát is elvarázsolta. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes és felsége közös fotóit.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük