A magyar műsorvezető már a 7. hónapban van - Bejelentette, hogy 3. gyerekét várja
Takács Rita, a Sport TV műsorvezetője harmadik gyermekét várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sport TV nézőinek már talán feltűnt, hogy Takács Rita újra kisbabát vár. A harmadik gyermekével várandós műsorvezető a harmadik gyermekét várja. 

A Germánia című műsor háziasszonya egy kisfiú és egy kislány után kisfiút hord a szíve alatt - árulta el a Blikknek

Takács Rita márciusra várja gyermekét

Takács Rita és férje, Tömő Attila, magyar labdarúgó-válogatott csapatmenedzsere 2011 decemberében jöttek össze, egy focitornán ismerkedtek meg egymással. 2014 májusában tartott esküvőjük is rendhagyó volt: Telkiben, az edzőközpont focipályáján tartották. A 160 fős vendégsereg a lelátón foglalt helyet, a szűk család pedig a házasulandókkal volt a pályán. Két babát terveztek, de kétgyerekes szülőként úgy érezték, szeretnének még egy harmadik babát is. 

takacs-rita
Fotó: Sport TV

A 34 éves tévés egy hamarosan ötéves kisfiú és egy kétéves kislány édesanyja, Zénó 2015 márciusában, Mia 2018 januárjában jött világra. Mindketten várják a kis tesót, Zénó pedig nagyon örül, hogy kisfiú érkezik a családba, mert kijelentette, csakis öcsikét hajlandó elfogadni. A harmadik gyerkőc várhatóan március végén érkezik, és a szülők ezúttal is apás szülésre készülnek, igaz, az édesapának a kiírt időpontban külföldön kell tartózkodnia. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Átírhatja a terveinket az, hogy az Eb-szereplésért küzdő válogatott Nemzetek Ligája-playoffmérkőzése éppen akkor zajlik. Attila a nemzeti csapat mellett lesz, amely Bulgáriában játszik március 26-án. Én egy nappal későbbre vagyok kiírva... Abban bízom, hogy mivel eddig mindkét szülésemnél túlhordtam a babákat, most is lesz plusz néhány nap, de különösebben nem aggódom - mesélte a kismama a lapnak. 

Takács Rita addig szeretne képernyőn maradni, amíg jól érzi magát, és a várandóssága nem okoz problémát. Lesz segítsége, az édesanyja szerencsére a közelben lakik, és számíthat a rokonokra is.  

Várandós magyar sztárok

2019 utolsó hónapjaiban szinte sorra jelentették be a magyar hírességek, hogy újra babát várnak. Sok hazai sztár döntött úgy, hogy nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük