A magyar műsorvezető újra babát vár - Kicsi lesz a korkülönbség a gyerekek között

Kulcsár Edina pontosan így képzelte el családját, örül, hogy hamar jön a második baba.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina 2019 novemberében jelentette be a hírt, újra állapotos. Ő maga sem gondolta, hogy ilyen gyorsan teherbe esik első gyermeke után. 

Medox 2018. szeptember 11-én látta meg a napvilágot, így közte és kis testvére között mindössze másfél év lesz a korkülönbség.

Várandós magyar sztárok

Rengeteg előnnyel szolgál, ha a testvérek között csekély a korkülönbség. A szakemberek szerint ilyenkor kevésbé áll fenn a testvérféltékenység kialakulása, és persze rengeteg közös programban tudnak együtt részt venni a lurkók. Ezeket az előnyöket a csinos műsorvezető is számításba vette.

- Érteni fogják a másik örömét és problémáit, és képesek lesznek támogatni egymást. Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja - nyilatkozta a Story magazinnak.

Sok más hazai sztár is úgy döntött, hogy nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük