Kulcsár Edina gyönyörű menyasszony volt - Titkos esküvőjéről posztolt fotókat
Kulcsár Edina egy évvel ezelőtt titokban ment feleségül Csutihoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti tavaly, kisfiuk születése előtt a legnagyobb titokban házasodtak  össze . A hétvégén, augusztus 4-én ünnepelték az első házassági évfordulójukat, amelynek alkalmából a 28 éves szépség esküvői fotókat posztolt közösségi oldalaira. 

A 2014-es Miss World Hungary nagy babapocakkal mondta ki a boldogító igent bő egy hónappal azelőtt, hogy tavaly szeptember közepén életet adott kisfiának, Medoxnak.  

Csutival szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodtak össze. Pár hónappal korábban határozták el, hogy még gyermekük születése előtt hivatalosan is összekötik az életüket, Kulcsár Edinának ugyanis fontos volt, hogy a kisfia házasságban szülessen meg.

Mivel csak polgári szertartás szerint keltek egybe, terveik szerint, miután a barna szépség visszanyerte a szülés előtti alakját, tartanak egy második, templomi esküvőt is.

- Azt tervezzük, hogy megvárjuk, amíg Medox megtanul járni, és ő hozza majd az oltárhoz a gyűrűt - nyilatkozta a modell-műsorvezető tavaly augusztusban a Best magazinnak

Hajas László egzotikus esküvője

Hajas László újra összeházasodott feleségével, Dávid fia édesanyjával. A mesterfodrász 22 éve alkot egy párt a 15 évvel fiatalabb Judittal, akinek nagy álma volt egy mezítlábas esküvő, így, amikor egy hétig a Maldív-szigeteken nyaraltak, sort kerítettek a romantikus nászra is.

Ezt is szeretjük