Kulcsár Edina gyönyörű menyasszony volt - Titkos esküvőjéről posztolt fotókat

Kulcsár Edina egy évvel ezelőtt titokban ment feleségül Csutihoz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti tavaly, kisfiuk születése előtt a legnagyobb titokban házasodtak  össze . A hétvégén, augusztus 4-én ünnepelték az első házassági évfordulójukat, amelynek alkalmából a 28 éves szépség esküvői fotókat posztolt közösségi oldalaira. 

A 2014-es Miss World Hungary nagy babapocakkal mondta ki a boldogító igent bő egy hónappal azelőtt, hogy tavaly szeptember közepén életet adott kisfiának, Medoxnak.  

Csutival szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodtak össze. Pár hónappal korábban határozták el, hogy még gyermekük születése előtt hivatalosan is összekötik az életüket, Kulcsár Edinának ugyanis fontos volt, hogy a kisfia házasságban szülessen meg.

Mivel csak polgári szertartás szerint keltek egybe, terveik szerint, miután a barna szépség visszanyerte a szülés előtti alakját, tartanak egy második, templomi esküvőt is.

- Azt tervezzük, hogy megvárjuk, amíg Medox megtanul járni, és ő hozza majd az oltárhoz a gyűrűt - nyilatkozta a modell-műsorvezető tavaly augusztusban a Best magazinnak

Hajas László egzotikus esküvője

Hajas László újra összeházasodott feleségével, Dávid fia édesanyjával. A mesterfodrász 22 éve alkot egy párt a 15 évvel fiatalabb Judittal, akinek nagy álma volt egy mezítlábas esküvő, így, amikor egy hétig a Maldív-szigeteken nyaraltak, sort kerítettek a romantikus nászra is.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük