6 hónapig titkolta terhességét a magyar színésznő - Első gyermekét várja Mahó Andrea
Mahó Andrea, a musicalek sztárja áprilisra várja első gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mahó Andrea első gyermekével várandós, már a hatodik hónapban van. A musicalek ünnepelt sztárja D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában jelentette be a gólyahírt.

A most negyvenéves színésznő régóta vágyott már kisbabára, és sokan sokszor kérdezgették tőle, hogy mikor érkezik már a gyerek. 

Mahó Andrea áprilisra várja a kisbabát

- Ezt nekünk is meg kellett tanulnunk kezelni. De ennek nyilván most kellett megtörténnie, most jött el az ideje, eddig biztosan más dolgom volt - mondta a színésznő-énekesnő a műsorban. 

maho-andrea
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Madách Színház művésznőjének babapocakja már a december közepén készült felvételeken is gömbölyödött, és addigra a teátrumban sem tudta titokban tartani, hogy várandós. Annál is inkább, mivel egyik legfontosabb szerepét, a Mary Poppinst már tavaly év végén át kellett adnia, hiszen a karakter megformálása komoly, és sok esetben veszélyes fizikai munkát igényel. Más szerepeiben viszont kifejezetten segíti Mahó Andreát a várandósság. 

- Az Operaház fantomja egyik előadása után Pándy Piroska kolléganőm, aki éneket is tanít, odajött hozzám, hogy "Wow, most olyan telten szól a hangod, nagyon jó a támaszod!" - mert éneklésnél innen, hasból támasztunk. Én pedig mondtam, hogy: "Persze, mert dolgozik a baba helyettem, ketten dolgozunk most" - árulta el D. Tóth Krisztának. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Most jár a hatodik hónapban, a babát áprilisra várja. Úgy tervezi, hogy színházi szerepeit februárban adja át, onnantól kezdve már csak a kislány érkezésére koncentrál. 

A Mahó Andreával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

Várandós magyar sztárok

2019 utolsó hónapjaiban szinte sorra jelentették be a magyar hírességek, hogy újra babát várnak. Sok hazai sztár döntött úgy, hogy nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük