A magyar műsorvezető újra babát vár - Egy évvel kisfia születése után jelentette be az örömhírt

Mák Kata babapocakos fotóval tudatta, hogy újra babát vár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újra babát vár Mák Kata, a SzerencseSzombat gyönyörű műsorvezetője. A nézőknek a lottósorsolás zenés műsorában talán fel sem tűnt, hogy a tévés várandós, az asztal mögött állva, bővebb szabású ruhájában ugyanis nem volt feltűnő.

A 2019 februárjában megszűnt Music FM egykori műsorvezetője a Facebook-oldalára posztolt egy fotót, amin már jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. 

Mák Kata babapocakos fotóval tudatta az örömhírt

A kommentelők nem győzték dicsérni, milyen szép kismama, és gratuláltak a második babához.

A 38 éves sztár első gyermeke kicsit korábban született a vártnál, a fiúcska 4076 grammal és 56 centivel, 2018. december 10-én született. Majdnem egy évvel a baba születése után jelentette be, hogy elsőszülött gyermeke kistestvért kap.

Mák Kata első terhességére is egy babapocakos fotóval derült fény: amikor 2018. szeptember 3-án a rádióban felköszöntötték a munkatársai, a tortát tartva, testhez álló ruhában szembetűnő volt a babapocakja.

Voksán Virág is újra babát vár

Voksán Virág is második gyermekével várandós. A 36 éves lemezlovas néhány hónappal ezelőtt jött rá, hogy újra kisbabát vár. Most már a negyedik hónapban van. Első gyermekének 2018 októberében adott életet.

- Benike tervezett baba volt, és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban. Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta, és igazi ajándékként érkezik a második kisbabánk! Érdekes, ezúttal a párom valahogy jobban megérezte, hogy érkezik a kis jövevény, mint én – mesélte a Blikknek.

A sztárcsemeték örültek az idei első hónak

December 2-án leesett az idei első hó. Kedvenc magyar hírességeink közösségi oldalaikon megmutatták, hogyan játszottak gyerekeikkel a szabadban. Képes összeállításunkban megnézheted a legédesebb magyar sztárcsemetéket, ahogy örülnek a hónak.

Ezt is szeretjük