A magyar műsorvezető újra babát vár - Egy évvel kisfia születése után jelentette be az örömhírt
Mák Kata babapocakos fotóval tudatta, hogy újra babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra babát vár Mák Kata, a SzerencseSzombat gyönyörű műsorvezetője. A nézőknek a lottósorsolás zenés műsorában talán fel sem tűnt, hogy a tévés várandós, az asztal mögött állva, bővebb szabású ruhájában ugyanis nem volt feltűnő.

A 2019 februárjában megszűnt Music FM egykori műsorvezetője a Facebook-oldalára posztolt egy fotót, amin már jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. 

Mák Kata babapocakos fotóval tudatta az örömhírt

A kommentelők nem győzték dicsérni, milyen szép kismama, és gratuláltak a második babához.

A 38 éves sztár első gyermeke kicsit korábban született a vártnál, a fiúcska 4076 grammal és 56 centivel, 2018. december 10-én született. Majdnem egy évvel a baba születése után jelentette be, hogy elsőszülött gyermeke kistestvért kap.

Mák Kata első terhességére is egy babapocakos fotóval derült fény: amikor 2018. szeptember 3-án a rádióban felköszöntötték a munkatársai, a tortát tartva, testhez álló ruhában szembetűnő volt a babapocakja.

Voksán Virág is újra babát vár

Voksán Virág is második gyermekével várandós. A 36 éves lemezlovas néhány hónappal ezelőtt jött rá, hogy újra kisbabát vár. Most már a negyedik hónapban van. Első gyermekének 2018 októberében adott életet.

- Benike tervezett baba volt, és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban. Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta, és igazi ajándékként érkezik a második kisbabánk! Érdekes, ezúttal a párom valahogy jobban megérezte, hogy érkezik a kis jövevény, mint én – mesélte a Blikknek.

A sztárcsemeték örültek az idei első hónak

December 2-án leesett az idei első hó. Kedvenc magyar hírességeink közösségi oldalaikon megmutatták, hogyan játszottak gyerekeikkel a szabadban. Képes összeállításunkban megnézheted a legédesebb magyar sztárcsemetéket, ahogy örülnek a hónak.

Ezt is szeretjük