Kulcsár Edina újra babát vár - Már ilyen nagy a pocakja

Kulcsár Edina szépen gömbölyödő babapocakjával jelentette be, hogy újra babát vár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina egyéves kisfia testvérkét kap, az egykori szépségkirálynő újra kisbabát vár. A 28 éves sztár és férje, Csuti mindig is két gyereket akartak, de maguk sem gondolták volna, hogy ilyen rövid időn belül teljesül a vágyuk. A műsorvezető épp az édesanyjával és a dédnagyanyjával ment MR-re, amikor egy megérzés azt súgta neki, meg kell kérdeznie, a vizsgálat várandósoknak is megengedett-e. Ezt követően gyorsan vett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. 

Kulcsár Edina a Story magazinnak mesélt a várandóssága részleteiről, és szépen gömbölyödő babapocakját is a hetilapnak mutatta meg először. 

- Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba. Csuti azonban látványosan megijedt a gondolattól, három gyerek mintha már soknak tűnne neki, bár végtelenül odaadó apuka - mesélte a műsorvezető. 

Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox 2018. szeptember 11-én született. A szülők kiszámolták, hogy a kisfiú és testvérkéje között másfél év lesz a korkülönbség. A várandós anyuka szerint ez jó, mert nagyjából egyszerre lesznek a meghatározó életszakaszokban. 

- Érteni fogják a másik örömét és problémáit, és képesek lesznek támogatni egymást. Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja - árulta el a barna szépség.

Kulcsár Edina nem tart a testvérféltékenységtől, azt mondta, Medox önzetlen kisfiú, a játékait és az ételt is szívesen megosztja másokkal. Pici kora óta sok ember veszi körül, talán ezért is ennyire nyitott és barátságos. 

Kulcsár Edina és Csuti kisfiuk születése előtt, 2018. augusztus 4-én, titokban összeházasodott. Szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki a boldogító igent. Pár hónappal korábban határozták el, hogy a baba születése előtt hivatalosan is összekötik az életüket, Kulcsár Edinának ugyanis fontos volt, hogy a kisfia házasságban szülessen meg. A kismama hófehér ruhát viselt, és azt nyilatkozta, mivel csak a polgári szertartás szerint keltek egybe, miután visszanyerte a szülés előtti alakját, tartanak egy második, templomi esküvőt is. 

- Felfoghatatlan, hogy még csak négy éve vagyunk együtt. Szinte hihetetlen, mi minden történt velünk ez idő alatt: összeházasodtunk, és nemsokára már négyen leszünk! Egyedül a nagy lagzi várat magára, még egy évet csúszik, de sebaj! - mondta a hetilapnak.

Kulcsár Edina a Glamour-gála bombázója volt

A márciusban megrendezett Glamour Women of The Year díjátadón Kulcsár Edina nagy feltűnést keltett testhez álló, fekete miniruhájában. A műsorvezető fél évvel korábban adott életet kisfiának, de ez alakján egyáltalán nem látszott. Férje, Csuti büszkén pózolt gyönyörű felesége oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük