A megasztáros énekesnő 37 évesen első gyermekével várandós - Bocskor Bíborka így tudatta

Bocskor Bíborka az Instagramon jelentette be, hogy kisbabát vár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bocskor Bíborka a Megasztár 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartó, harmadik évadában lett ismert, amelyben a hatodik helyezett lett. 2006-ban az énekesnőt kérte fel a Magashegyi Underground a Szeplős váll című dal feléneklésére. A szám 2007-ben nagyon népszerű lett, a dalt és a zenekart is jelölték a 2008-as Fonogram-díjkiosztón, ennek ellenére a zenekar még ebben az évben feloszlott. 

Az együttes 2009-ben alakult újra, Bocskor Bíborka azóta is a tagja. Négy nagylemezük jelent meg - Ezer Erdő, Tegnapután, Talált tenger és 2019 tavaszán a Titkos életem -, illetve négy kislemezük - Szívtakarítás, Ezer város, Ragyogás és Szemszavak. 

A Magashegyi Underground énekesnője babát vár

A Magashegyi Underground 2019. november 1-jén és 2-án az A38-on két eltérő műsorral dupla nagykoncertet adott. Ezt követően a zenekar 2020 tavaszáig nem lép fel Budapesten.

magashegyi-underground

Bocskor Bíborka a közösségi oldalán most egy örömhírről számolt be: a 37 éves énekesnő első gyermekével várandós.  

"Az Elle decemberi számának irodalmi rovatában megjelent írásom szépen találkozik az életemmel, utolsó sorai a jelennel, annyit fűznék hozzá, hogy az áldás megtörtént, boldogan várjuk gyermekünket Bocskor Lóránttal. Csodás Adventet!" – olvasható a posztban. 

Patai Anna 11 éves kislányból gyönyörű nő lett

Patai Anna a 2010-es Megasztár színpadán csillogtathatta meg énektudását: az akkor 11 éves versenyző az ötödik szériában bekerült a 13 döntős közé, és végül a nyolcadik helyen végzett. Kíváncsi vagy, mi történt vele azóta?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük