A 2008-as Megasztárban ismertük meg - Fekete Dávid nagyon megváltozott
Fekete Dávid, a 2008-as Megasztár felfedezettje nem adta fel a zenélést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid nevét 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába. Az akkor még csak 22 éves énekes hamar belopta magát a közönség és a zsűri szívébe is, a döntőbe is bekerült, de végül a második helyen végzett, abban az évben Király Viktor nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját.

A 33 éves énekes a Megasztár óta rengeteget változott, félhosszú haját levágatta, ma már inkább a rövid tincsekre esküszik. Miután véget ért a tehetségkutató, beindította zenei karrierjét, több albumot, klipet is megjelentetett, legutóbbi, saját dala 2018 januárjában jelent meg You're too good for me címmel.

Fekete Dávid régen és most.
Fekete Dávid régen és most.
Fotó: Instagram/Fekete Dávid

Szülővárosában, Győrben van egy saját autókereskedése, de civil munkája nem azt jelenti, hogy a zenélés nagyon háttérbe szorult volna az életében. Egyik barátjával nemrégiben alapított egy retró együttest Old-Gold Retro Band néven, erről a Kisalföldnek mesélt 2019 márciusában.

- A zene alkalmas az érzelmek megélésére, ezért fontos az a fajta szórakoztatás, amit együttesünk nyújt, és a legtöbbekben számos emléket idéz fel - magyarázta a sztár a napilapnak.

Több tévés produkcióban is felléptek, például a Duna Televízión futó Szeretlek, Magyarország! vagy a Muzsika TV-n látható Házibuli Attilával című műsorban.

Az együttesével elsősorban közismert, nosztalgikus magyar slágereket adnak elő, de külföldi zeneszámok is megtalálhatóak a repertoárjukban. Játszanak számokat a Queentől, a Beatlestől és Joe Cockertől is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nincs hozzátok fogható. ❤❤❤❤❤

Fekete Dávid (@fekete_david_singer) által megosztott bejegyzés,

Ami a magánéletét illeti, 2010-ben vette feleségül Cserpes Laurát, de két év után bejelentették, hogy elválnak. Kedvesével, Reginával 2015 óta alkotnak egy párt. A nőnek az előző kapcsolatából született egy kislánya, akit az énekes saját gyermekeként szeret. 2019 nyarán titokban kötötték össze az életüket.

Regina jelenleg ikerfiúkkal várandós, így Fekete Dávid hamarosan apai örömök elé nézhet. A picik várhatóan decemberben születnek meg.

A 2003-as Megasztár énekesnői egykor és ma

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Megasztár első szériájának énekesnői: Oláh Ibolya, Galambos Dorina vagy éppen Schmidt Vera.

Ezt is szeretjük