A 2008-as Megasztár énekesnőjére rá sem ismerni - Ennyire lefogyott Bencsik Tamara
Bencsik Tamara, a Megasztár felfedezettje előtte-utána fotón mutatta meg a látványos változást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bencsik Tamarát 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a Megasztár negyedik évadában. A szerb származású énekesnő pillanatok alatt belopta magát a nézők szívébe, végül a tehetségkutatóban az ötödik helyezett lett. Majdnem ő lett az év női énekese, de az a cím végül Tóth Lüszié lett.

Bencsik Tamara lefogyott

A 32 éves énekesnő rengetegszer változtatta meg a külsejét, például hol hosszú, hol rövid volt a haja, hol barna, hol szőke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#10yearchallenge 🤓🤜🏼 20 vs. 30

Tamara Bencsik (@tamara.b.music) által megosztott bejegyzés,

Instagram-oldalára feltöltött egy előtte-utána fotót, melyen jól látható, hogy egy ideje az alakját formálja: látványos, mennyire sokat fogyott. Bár a posztban nem írta le, pontosan hány kilótól szabadult meg, azt megfogalmazta, hogy a két fotó készítése között csupán másfél hónap telt el. Az egészséges táplálkozás és a sport mellett egy fogyasztószernek is köszönheti a nagy átalakulást.

Többen is megdicsérték, hogy mennyire bombázó lett. Egyik követője megkérdezte, milyen edzéstervet tart, erre az egykori tehetségkutatós elmondta, hogy saját maga fejlesztette ki, hogyan és hetente hány alkalommal edz. Amióta sportol, többféle módszert is kipróbált, például saját testsúlyos, illetve intervall mozgásformát is, de a legjobban a teljes testedzés jött be neki, magyarán minden izomcsoportját megmozgatja, levezetésként pedig a HIIT edzésformát alkalmazza. Utóbbi arról szól, hogy intenzíven végez valamilyen feladatot, majd egy rövid pihenőt tart, ezt pedig többször elismétli egymás után. Hetente két-három alkalommal edz.

A Megasztár énekesei, akik lefogytak

A Megasztár versenyzői közül nemcsak Bencsik Tamara, hanem mások is lefogytak. Nézd meg Varga Feri, Bella Levente vagy éppen Tolvai Reni óriási átalakulását!

Ezt is szeretjük