A magyar énekesnő a felére fogyott - Fel sem ismerni az előtte-utána fotón
Singh Viki énekesnő egy év alatt 12 kilót fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Vikiről ma már nehéz elhinni, hogy egykor túlsúllyal és ebből fakadóan önbizalomhiánnyal küzdött. A 2014 októberében indult és 2015 februárjában véget ért Rising Star tehetségkutatóban megismert énekesnő tavaly májusra 10 kilótól szabadult meg, súlyát pedig nemcsak tartani tudta, hanem most már mínusz 12 kilónál tart. Lecserélte a ruhatárát, és ő maga is sokat változott. 

Singh Viki a Facebook-oldalán egy friss és egy 2017 őszén készült fotóval mutatta meg, milyen látványos az átalakulása. 

A jobb oldali képhez korábban azt írta, abból az időszakból származik, amikor a legrosszabbul érezte magát a bőrében a plusz kilók miatt. A Sztárban Sztár című zenés szórakoztató műsor egyik versenyzőjeként Jessie J bőrébe bújva a Bang-Bang című számot kellett volna szexisen előadnia, de az önbizalomhiány miatt nem sikerült, ki is esett, ami után nagyon letargiás lett. Szomorú volt, és elégedetlen, ezért finom falatokkal próbálta jutalmazni magát, ami miatt még két kiló felszaladt rá, így még elégedetlenebb lett a külsejével.

Akkor döntötte el, hogy változtat, amikor már a párja előtt sem nagyon mert levetkőzni, az intim helyzetekben gátlásossá vált, attól tartott, a szerelme, akinek a vékony lányok az ideáljai, el fogja hagyni.

A fogyás beindulását egy gyógynövénykeveréknek köszönheti, ezen felbuzdulva pedig a táplálkozásán is változtatott. Nem lett törékeny, nádszálkarcsú modell, de ezt az ideált már nem is kergeti, elfogadta az alkatát, és abból igyekszik kihozni a legtöbbet.

Duci tiniből gyönyörű színésznő és műsorvezető 

Peller Anna és Lukács Miki a nagy nyilvánosság előtt is vállalják, nem mindig úgy néztek ki, mint most. Míg előbbi gyerekként túlsúllyal küzdött, utóbbi vékonyka fiú volt, aztán tíz évvel ezelőtt izmosra gyúrta magát. Közös Facebook-oldalukon többször is posztoltak már magukról évekkel ezelőtti, fiatal- vagy gyerekkori fotókat.

Ezt is szeretjük