Pápai Joci 14 éve teljesen másképp nézett ki - Tuti, nem ismernéd fel
Pápai Joci az elmúlt 14 évben hatalmas változáson ment át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pápai Joci az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert, karrierje akkor lendült nagyot, amikor 2017-ben Origo című dalával képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A 37 éves énekes ismét megcsillogtathatja énektudását a dalfesztiválon, Az én apám című dalával képviseli országunkat Tel-Avivban.

Pápai Joci az elmúlt években hatalmas utat járt be, zenei karrierjét még 2005-ben kezdte, amikor jelentkezett a Megasztárba. A tehetségkutatóban a vigaszágas körig jutott, így sajnos már nem került be az élő műsorokba. Ez persze nem vette el a kedvét a zenéléstől, ugyanabban az évben megjelent debütáló albuma Vigaszdíj címmel.

Az akkor még csak 24 esztendős énekesnek teljesen más volt a külseje, mint napjainkban, régi fotóin fel sem ismerjük. Ma már nem tudnánk elképzelni kopaszon, hiszen a szamurájokra emlékeztető, kontyos haja a védjegye lett. Mégis, karrierje legelején rendszeresen borotválta a fejét.

Te felismered Pápai Jocit fiatalkori képein? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a zenész az elmúlt 14 évben.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük