Tóth Gabira rá sem ismerni - Így nézett ki 17 évvel ezelőtt
Tóth Gabi egy 17 évvel ezelőtti fotót posztolt Instagram-oldalára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi napjainkban az ország egyik legismertebb énekesnője. A nevét 2004-ben ismerhettük meg, amikor jelentkezett a Megasztárba, ahol végül harmadik helyezett lett, ezáltal ő lett 2005 legjobb női hangja. Mindig is az volt az álma, hogy énekesnő legyen, első koncertjét még a tehetségkutató előtti időszakban adta: 17 évvel ezelőtt a Savaria Rockfesztivál színpadán állhatott, erről ő maga posztolt egy fotót.

Tinédzserként még hosszú, vöröses-barnás loknijai voltak, teljesen másképp festett, mint napjainkban. Tóth Gabira máig jellemző, hogy sűrűn változtatja a külsejét. Karrierje során láthattuk már fekete, szőke és barna hajjal is. A 31 éves sztár korábban Lilu YouTube-csatornáján futó sorozatában vallotta be, hogy már tinédzserként is igyekezett többféle stílust kipróbálni. A mai napig bátran megváltoztatja a haját, ha olyan kedve van.

- Ez egy haj, majd megnő. Ha nem tetszik a színe, majd átfestetem. Vannak olyan pakolók, melyektől azonnal rendbe jön minden, a bőröm, a fejem. Miért ne tesztelgethetném magam? Egyszer élek, mindig is nagyon fontos volt például a zenében is, hogy mindig ki tudjam magamat bontakoztatni. Nem tudok beleragadni valamibe, nem megy - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted Tóth Gabi fiatalkori fotóit. Te felismered a régi felvételeken?

Ezt is szeretjük