44 évesen lesz nagyapa a magyar zenész - Kökény Attila lánya már 7 hónapos terhes
Kökény Attilának hamarosan megszületik első unokája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila a világ egyik legszerencsésebb emberének érezheti most magát, amellett, hogy sikeres a karrierjében, szép családot is tudhat magáénak.

A 44 éves sztár három gyermek büszke édesapja, legidősebb fia, ifjabbik Attila 23 esztendős, ő még egy előző kapcsolatából született. Felesége, Aranka két gyerkőccel ajándékozta meg őt, Aranka 21, Lali pedig 14 esztendős. Mint kiderült, hamarosan bővül a Kökény família, ezt a Megasztár felfedezettje a Blikknek újságolta el.

Kökény Attila lánya hamarosan anyai örömök elé néz

A lapnak elmesélte, hogy Aranka lánya a hetedik hónapban van, kisfiút hord a szíve alatt, aki várhatóan 2020 februárjában jön a világra, a kicsinek már a nevét is kiválasztották, Medárd lesz a neve. Elmesélte, hogy amikor a lánya bejelentette a nagy hírt nekik, rögtön elérzékenyültek, még sírtak is örömükben.

- A lányom már három éve van együtt a párjával. Aranyos fiú, szépen élnek együtt, nem is volt meglepő, hogy szeretnének babát. Tudtuk, hogy csak idő kérdése, hogy mikor sikerül nekik - mesélte a lapnak.

Arankát kedvese még 2019 márciusában jegyezte el, erről Kökény Attila hivatalos Instagram-oldalára még egy videót is feltöltött. Várhatóan az esküvőt csak a pici érkezése után tartják meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eljegyezték a szépséges lányom❤️🙏💍🙏❤️

Kökény Attila (@attilakokenyofficial) által megosztott bejegyzés,

Már nagyon várja, hogy nagyapa lehessen, annak is örül, hogy egy szem lánya kisfiút hord a szíve alatt, szeretne minél több időt együtt tölteni a kis unokájával, alig várja, hogy együtt focizzanak, és nézzék a rajzfilmeket. Számára az sem jelent gondot, hogy lánya fiatalon válik édesanyává, ő is csupán 21 esztendős volt, amikor apai örömök elé nézett. Úgy véli, ha minél kisebb a korkülönbség a szülő és gyermeke között, annál barátibbá válhat a kapcsolat köztük, ezt pedig nagyon fontosnak gondolja.

Fotókon a ritkán látott Aranka

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Kökény Attila ritkán látott lánya, Aranka.

Ezt is szeretjük