Boggie már az 5. hónapban van – Az énekesnő pocakja szépen gömbölyödik
Boggie második gyermeke is kislány lesz, akinek a hároméves Lenke nagyon örül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boggie 2019. december elsején jelentette be a közzé a közösségi oldalain, hogy második gyermekével várandós. "33 éves lettem én, 2 gyermekes Anyuka leszek én" - írta a posztban egy nappal a 33. születésnapja után.

Csemer Boglárka, aki 2013-ben a Parfüm című dalával robbant be, 2015-ben Wars for Nothing című dalával megnyerte A Dal című műsort, így ő képviselhette Magyarországot a Bécsben rendezett 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül a huszadik helyen végzett.

Boggie újra kislánnyal várandós

Boggie első gyermeke, Lenke 2017. december 30-án született 3550 grammal és 54 centivel. Az énekesnő a FEM3 Café december közepi adásában azt mondta, azért is nem akarta tovább titkolni az örömhírt, mert második várandóssága során a babapocakja olyan hamar látszott, hogy úgy gondolta, mielőtt más észreveszi és közzéteszi, inkább ő jelenti be.

A nőknek olyan szemük van, egyből észrevették!

– árulta el Boggie, aki a férjével már egy éve elkezdte felkészíteni a hároméves Lenkét arra, hogy a közeljövőben kistestvére születhet. 

- Hál’ Istennek a családban sok a testvér, számára ez egy létező modell, hogy egyes családokban legalább két gyerek van. Elég korán, olyan hat hetes lehettem, amikor elárultuk neki, hogy testvére lesz. Jól fogadta, azóta is minden nap szóba hozza, ma reggel is megpuszilta. Sokszor mondja valamire, hogy neki arra már nincs szüksége, ez jó lesz a kistesójának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Boggie először a műsor nézőivel osztotta meg, hogy második csemetéje is kislány lesz. Lenke azt javasolta, hogy a kishúga is kapja az ő keresztnevét, így a családban már két Lenke lenne. A szülőknek tetszenek a régies női nevek, így a Mária is, gondolkoztak a Mariska, Mari néven is. Úgy gondolják, ilyen név legalább manapság már nem gyakran fordul elő. A végleges keresztnevet ugyanakkor még nem találták meg, fiúnevekkel jobban álltak.

Az énekesnő, aki az elmúlt hétvégén Velencében romantikázott a férjével, és babapocakos fotójához az egyik kommentben azt írta, már a 21. hétben van, úgy tervezi, tavasz elejéig koncertezik.

- Lenkével a nyolcadik hónapig fel tudtam lépni, mert úgy feküdt, hogy jól tudtam levegőt venni. Most havi három-négy-öt koncertet el tudok képzelni márciusig. Aztán majd meglátjuk. Az okosabb, tapasztaltabb nők azt mondják, minden várandósság más. Nem akarok mindenáron színpadon állni, de ameddig bírom, és jólesik, miért ne? - mondta a műsorban.

Várandós magyar sztárok

2019 utolsó hónapjaiban szinte sorra jelentették be a magyar hírességek, hogy újra babát várnak. Sok hazai sztár döntött úgy, hogy nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük