Tokár Tamás apa lesz - Az RTL Klub műsorvezetője és felesége első gyermeküket várják
Tokár Tamás és Kovács Dorottya az első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tokár Tamás, az RTL Klub műsorvezetője és a YouTube-er, Kovács Dorottya, akit sokan Chloe from the Woods néven ismernek, három és fél év után, 2019 szeptember közepén tartotta az esküvőjét, most pedig egy újabb örömhírt jelentettek be az Instagramon: első gyermeküket várják. 

Mindketten nagyon szerettek volna kisbabát, de egyikük sem akart görcsösen időpontokhoz ragaszkodni, úgy voltak vele, jöjjön, amikor akar. Amellett, hogy nagyon összepasszolnak, szerintük ennek is köszönhető az, hogy ilyen hamar kopogtat náluk a gólya. 

Tokár Tamás apa lesz

- Amikor megcsináltam a terhességi tesztet, aznap este Tominak is elmondtam a hírt. Annyira gyorsan jött, hogy nem volt időm azon gondolkozni, hogy lehet ezt a lehető legkreatívabban tálalni, csak leszaladtam a legközelebbi bababoltba, és vettem pár zoknit. Beletettem egy dobozba a terhességi tesztekkel együtt, írtam egy levélkét a leendő gyerekünk nevében, és amikor Tomi hazajött a munkából, azt mondtam, kapott egy csomagot, nézze meg - mesélte Dóri, hogyan közölte párjával, hogy gyerekük lesz. 

- Azért nem fakadtam sírva örömömben, mert Dóri egy-két héttel előtte már elkezdte mondogatni, hogy furcsán érzi magát, mire én poénból rávágtam, hogy "Tuti terhes vagy!" Amikor megláttam a pozitív terhességi tesztet, meglepődtem ugyan, de közben úgy voltam vele, hogy ezt már igazából tudtam - árulta el a Fókusz műsorvezetője.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pár nappal később nászútra indultak, amit majdnem lemondtak: sokáig mérlegelték, elutazzanak-e Ázsiába, ahol egy átlagos európai turistának is sok mindenre figyelnie kell, egy kismamáról nem is beszélve. 

- Az első trimeszter egyáltalán nem volt könnyű, főleg a nászutunk, mert minden ázsiai étel illatától émelyegtem. A legszívesebben csak gluténmentes vajas kenyeret ettem volna. Sok lett volna a látnivaló, de rettenetesen fáradt is voltam, ez pedig megnehezítette a városnézést. Azt éreztem, hogy a nap bármelyik percében el tudnék aludni. Aludtam is rengeteget! Sokat segített, hogy Tomi nagyon kedves, türelmes és megértő volt. Maximálisan támogatott, és megértette a problémáimat. 

- Amint túl voltam az első három hónapon, kivirultam. Most már lassan félidőnél tartunk, nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával, csak sokkal érzékenyebb vagyok, mint máskor. Bármikor el tudom sírni magam, ha látok egy kisbabás reklámot, vagy hallok egy szomorú számot. Érzem, hogy lelkileg változok, minden nap tartogat valamilyen meglepetést.

Kovács Dorottya nem tartja magát tipikus fiús vagy lányos anyukának, szeretne egy kislányt és egy kisfiút is - valamilyen sorrendben. Tokár Tamás szerint az a legfontosabb, hogy egy kisbaba egészséges legyen, de a fiúkkal talán könnyebb dolga van az embernek. 

- Egy kislánynál biztos, hogy sokkal többet kell aggódni. Egyébként is nagyon parázós vagyok, ha például a macska kicsit lassabban megy, már teljesen kész vagyok, mi baja lehet. 

A baba nemét már tudják, a családokkal és a barátokkal egy babaváró bulin tudatták, de a nyilvánosság előtt erről még nem szeretnének beszélni. Nevet még nem választottak, de az biztos, hogy nem modern keresztnév mellett döntenek, azok Dórinak egyáltalán nem tetszenek. 

- Több okból is klasszikusabb nevekben gondolkodunk. Sokkal elegánsabbaknak találjuk a régies neveket, és olyan sok a modern név, hogy egy közülük egy klasszikusabb negyven év múlva nagyon ki fog tűnni - véli Tokár Tamás, aki úgy tervezi, a felesége mellett lesz a szülőszobában.

- Nem igazán bírom az orvosi történeteket meg a vér látványát, de megbánnám, ha emiatt nem lennék bent a szülőszobában, úgyhogy apás szülést tervezünk.  

Tokár Tamás és Dóri a gólyahírről és a babavárásról a Fókusz hétfő esti adásában beszéltek először az RTL Klub nézőinek. 

Batiz András egykor és ma

Batiz András országos ismertségét az RTL Klub Fókusz című műsorának köszönheti. A műsorvezetéssel már több mint 15 éve felhagyott, sokan mégis azt hiszik, még mindig tévésként dolgozik. 

Ezt is szeretjük