Az első babafotók Fekete Dávid ikreiről - A megasztáros énekes a nevüket is elárulta

Megszülettek Fekete Dávid ikrei, a fiúk kilenc perc különbséggel jöttek világra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megszülettek Fekete Dávid ikrei. A 33 éves énekes, aki a 2008-as Megasztárban lett országosan ismert, 2019 augusztusában, titokban vette el szerelmét, miután megtudták, hogy Regina várandós. 

Fekete Dávid és Regina 2015-ben ismerkedtek meg, a fiatal nő egy jelenleg ötéves kislányt hozott a kapcsolatukba. A házaspár tavaly szeptemberben azt is elárulta, hogy két gyermekkel gyarapodik családjuk, Leila öcsikéket kap.

Az ikrek kilenc perc különbséggel születtek

Az autókereskedőként és énekesként is dolgozó Fekete Dávid ikrei pénteken látták meg a napvilágot. A büszke apa a Blikknek azt is elárulta, hogy tíz évvel fiatalabb felesége természetes úton hozta világra a kicsiket, akik kilenc perc különbséggel születtek. 

- Az egyik baba farfekvéses volt, így akár alakulhatott volna úgy is, hogy végül a császármetszés mellett döntenek az orvosok. De sikerült úgy fordulnia, hogy ne legyen baj, így mindkét fiam születését végignézhettem, és én vághattam el a köldökzsinórt - mondta a lapnak. 

Fekete Dávid a közösségi oldalain már fotókat is posztolt a fiairól. Fekete-Horváth Ádin 3110 grammal és 49 centivel, míg öccse, Máté 3180 grammal és szintén 49 centivel jött világra. 

"Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a mi nap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás. Minden tiszteletem a nőké, amit kibírnak a szülésnél...

Köszönöm Istenem, Jézusom és kedves feleségem, hogy megszülethetett és hogy megszülted, eme drága, édes, pici két kisfiunkat.

fekete-david-ikrei
Fotó: Facebook/Fekete Dávid

Talán, tényleg ilyenkor nő fel az ember igazán. Amikor meglátod, amikor a karodban tartod, amikor ránézel és ő visszanéz rád... hirtelen minden megváltozik, hirtelen minden átértékelődik. Érzed, hogy Te jelented Neki a menedéket, a biztonságot, az életet... Ezt egyszerűen tényleg nem lehet leírni. Megérzed, átérzed és onnantól tudod, mit is jelent apának vagy anyának lenni... Köszönöm Dr. Fekete Zoltán orvosnak és minden segítőnek, és Isten áldja meg az összes kórházi dolgozót, hogy olyan nagy szolgálatot tesznek, annyi kis csecsemőnek és felnőtt embereknek egyaránt! Köszönöm és csak köszönöm" - írta posztjában az újdonsült apuka. 

Tóth Gabi először posztolt fotót kislányáról a Facebookra

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya 2019. december 3-án született, és a Hannaróza Mária nevet kapta. Fekete hajjal, hatalmas, barna szemekkel, 3150 grammal és 54 centivel jött világra. Az énekesnő először kéthetes korában tett ki gyermekéről képet a közösségi oldalára. 

Ezt is szeretjük