Curtis először mutatta meg kisfiát - A 2 hónapos Doni az apjára hasonlít
Curtis imádja a kisfiát, koncertek után rohan haza fürdetni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Curtis számára fordulatokkal teli a 2019-es év: idén januárban elismerte drogfüggőségét, és bevonult egy rehabilitációs központba, itt tudta meg, hogy párja várandós. Új emberként, új dalokkal tért vissza a zenei életbe, tavasszal megnősült, augusztus 4-én pedig megszületett a kisfia.

A kis Doni már két hónapos, és a Story magazin címlapján most először mutatták meg a nagyközönségnek feleségével, Krisztinával. 

Curtis a lapnak azt mesélte, a kisfia világrajövetelével mintha újjászületett volna. Szerelmes a fiába, az apaságot egy csodának tartja. Fellépések után már eszébe sem jut bárhova kitérőt tenni, rohan haza, hogy le ne maradjon Doni fürdetéséről, aki kiegyensúlyozott baba, csak akkor sír, ha éhes. 

- Korábban önző voltam, rossz döntéseket hoztam, és nem törődtem a következményekkel. Csak azt néztem, hogy nekem mi a jó, még ha pár pillanatig tartott is. A gyerekem alapjaiban változtatott meg. Hálás vagyok Krisztinek, hogy kitartott mellettem. Mindennap elmondom neki, ő a legjobb ember, akivel valaha találkoztam, hisz tőle tanultam meg, mi is az igazi szeretet - mondta a 30 éves rapper. 

Kriszti is nagyon büszke a férjére, aki a kezdetektől fogva pelenkázza, eteti, altatja a kisfiukat. Doni szerencsére nem hasfájós, és ritkán sír, a tévé és a porszívó mellett is elalszik, Curtis is írhatja otthon a dalait. Már az éjszakát is átalussza, mégpedig a saját kiságyában, mert a szülei nem szeretnék a saját ágyukba szoktatni. 

Curtis semmiért sem cserélné el mostani, békés életét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a felesége és a kisfia büszke legyen rá. Azt is elárulta, hogy Doninak szeretnének testvérkét. 

- Tervezünk tavasszal egy keresztelőt, talán Görögországban, családi körben, és egyre többször esik szó mostanában arról, hogy szeretnénk Doninak egy kis testvért. Nem akarjuk, hogy nagy korkülönbség legyen a gyerekeink között. Ami pedig már biztos, jövőre építkezünk - osztotta meg a zenész a hetilap olvasóival. 

Kiss Ramóna féléves kisfia, Noé

Kiss Ramóna fia tüneményes baba, nemcsak a szülei és a családtagok, de a 34 éves sztár rajongói is elolvadnak minden egyes fotójától. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük róla a legcukibb felvételeket. Nézd meg, milyen ennivaló Noé! 

Ezt is szeretjük