Itt az első babafotó - Nyári Edit 2 hónapig titkolta gyermeke születését
Nyári Edit megmutatta két hónapos kisbabáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Edit és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész januárban árulták el, hogy első gyermeküket várják. Az énekesnő ekkor már a hatodik hónapban járt. A kicsi most két hónapos, de csak most mutatták meg, és születése körülményeiről is most beszéltek először. 

A büszke nagypapa, Nyári Károly januárban kapott egy ultrahangképet, amin jól látható volt a baba neme, de a szülők csak a kicsi világrajövetelekor tudták meg, hogy kisfiuk született. Kálmán Emánuel apás szülésen, 54 centivel és három kilóval látta meg a napvilágot - árulták el a Best magazinnak

- A párom, amikor csak teheti, kiveszi a részét a baba körüli teendőkből. A Kálmán név adott volt, mert az ő édesapját is így hívják. Az Emánuelt pedig a férjemmel együtt választottuk, az jelenti, veled az Isten - mesélte a kismama a hetilapnak. 

Nyári Edit és Dráfi Kálmán titokban, tavaly júliusban házasodott össze. Amikor megtudták, hogy kisbabát várnak, eldöntötték, hogy a csöppséget az esküvőjük évfordulóján, annak helyszínén, a Szent István-bazilikában fogják megkeresztelni. A keresztelőn a család és pár közeli barát volt jelen. Nyári Aliz, a kismama húga lett a keresztanya, a férj bátyja, Dráfi György pedig a keresztapa. 

A 33 éves énekesnő azt is megosztotta a lap olvasóival, hogy kisfiuknak mielőbb szeretnének kistestvért. A férje és a testvére között is kicsi a korkülönbség, Nyári Edit és Aliz között is négy év van. Azt biztos, hogy a kicsi Kálmán már most nagyon szereti a zenét, Mozartra alszik el, amikor pedig az édesapja gyakorol, jár a keze, lába. 

- Úgy hiszem, hogy az unokámnak már most mindene a zene. A vejem hegedűművész, a másik nagypapa pedig szintén zongoraművész, így a kisbabát körülveszi a muzsika - mondta Nyári Károly zongorista-énekes, akinek fia, az ifjabb Károly szintén zongorázik, Aliz pedig nővérével egyetemben énekesnő. 

Kiss Ramóna féléves kisfia, Noé

Kiss Ramóna fia tüneményes baba, nem csak a szülei és a családtagok, de a műsorvezető rajongói is elolvadnak minden egyes fotójától. 

Ezt is szeretjük