Nyári Edit a 6. hónapban van - Ilyen szépen gömbölyödik a babapocakja
Nyári Edit és férje tavaszra várják első gyermeküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Károly zongorista nagyobbik lánya, Nyári Edit 2018 nyarán mondta ki a boldogító igent szerelmének, Dráfi Kálmán hegedűművésznek. Az ifjú házaspár nem várt sokat a családalapítással, ugyanis pár hónapon belül megszületik első gyermekük. Erről a jó hírről az énekesnő és édesapja számolt be nagy örömmel a Story magazinnak.

Nyári Edit gyönyörű kismama

Az 56 éves, népszerű művész már nagy erőkkel készül a nagypapa szerepére, és büszke lányára, Editre, szerinte legidősebb gyermeke a karrierjében és a magánéletében is elérte a kitűzött céljait. A várandós sztárról még fotókat is közölt a hetilap, a felvételeken jól látszik, hogy már szépen gömbölyödik a babapocakja, a barna szépség pedig csak úgy ragyog a boldogságtól. Az interjúból kiderült, hogy külföldön, egy családi nyaraláson kezdtek gyanakodni arra, hogy az énekesnő áldott állapotba került.

- Az egész család elutazott egy közös nyaralásra Törökországba. Ott jelentkeztek az első rosszullétek. Hazaérve felkerestük édesanyámmal a szülészorvost, akinél annak idején én is születtem, így anyukám tudta meg elsőként az örömhírt - mesélte a 33 éves sztár.

Nyári Edit három hónap múlva már világra hozza a picit, aki egyébként az ultrahangos vizsgálatok alapján szépen fejlődik. Az orvos már a nemét is meg tudta volna mondani a szülőknek, de a fiatal házaspár ragaszkodott ahhoz, hogy ne mondja el nekik a szakember. Ezzel is szeretnék a várakozás örömét fokozni.

Egyelőre még várandósan is vállal fellépéseket a kismama, de, ha úgy érzi az idő előrehaladtával, hogy már nem bírja a feszített tempót, akkor a gyermeke érdekeit fogja nézni.

Ezt is szeretjük