Kiss Ramóna először mutatta meg kisfiát - Noé tündéri baba
Kiss Ramóna címlapon pózol gyermekével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé január 20-án, vasárnap reggel jött a világra. A szülők boldogabbak nem is lehetnének, hiszen már régóta várták a kis csöppséget. A Hot! magazin interjút készített velük a baba érkezése alkalmából, emellett már az első közös családi fotó is megjelent róluk.

Ez az első fotó a kis Noéról

Az interjúban elmondták, hogy a pici 3415 grammal és 56 centivel, természetes úton jött a világra. A vajúdás egy teljes éjszakán át tartott, de a 34 éves sztáranyuka szépen helyt állt a szülőszobán, csak epidurális érzéstelenítést kért fájdalmai csillapítására. Lékai Máté pont közvetlenül a pici születése előtt érkezett meg a kórházba, ugyanis neki előző nap este kézilabdameccse volt. Miután megszületett Noé, egy idilli kép készült az újdonsült szülőkről és róla. A felvételen látszik, hogy Kiss Ramóna és Lékai Máté is sugárzik a boldogságtól. Bár Noé arcocskája még nem látszik teljesen, így is nagyon édes gyermek.

- Szerencsére Noéval minden rendben van, tejem is van, és szépen eszik, de nagyon aggódós anyuka vagyok. Folyton azt nézem, hogy lélegzik-e a kisfiam, jól fekszik-e. Az elején sokat sírt, nehezen tudtam elaltatni, az első napon éjféltől hajnal fél hatig nem aludt egy szemet sem, de nem baj, hatalmas csoda az, amit most átélek - mesélte a lapnak a sztáranyuka.

Ezt is szeretjük