44 évesen lett anya - A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát
Valkó Eszter először vállalt fotózást egy hónapos kisfiával, Simonnal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter és férje, Radócz Péter kisfia, Simon idén májusban látta meg a napvilágot. A július 6-án 45. születésnapját ünneplő műsorvezető ötévnyi sikertelen lombikprogram után lett állapotos a babával, akit először mutatott meg a kamerák előtt.

Az újdonsült sztáranyuka a Story magazin kedvéért fotózkodott férjével és szemük fényével. Simon nagyon aranyos csöppség, ahogy ez az alábbi fotón is látható.

Valkó Eszterék azért költöztek haza Hollandiából ideiglenesen, hogy a kicsi Magyarországon jöjjön világra. A házaspár úgy látta, biztonságosabb itthon szülni.

- Amíg itthon, majd 45 évesen, lombikbabát várva magától értetődően veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak, addig Hollandiában az a szokás, hogy hiába vagy túl a negyedik X-en, ha egészséges vagy, akkor minden óvintézkedés nélkül, nyugodtan megszülheted a gyereked - magyarázta a lapnak.

A kisfiút végül császármetszéssel hozta a világra. A kicsi azért a Simon nevet kapta, mert ez a világ minden táján jól hangzik, ha pedig úgy alakul, hogy külföldön megy óvodába vagy iskolába, akkor is egyből mindenki megérti a nevét.

Mint minden kezdő szülőnek, így nekik sem volt egyszerű felnőni a szülői feladatokhoz, ráadásul Simon gyakran felsír éjszaka, mert nagyon hasfájós baba. Valkó Eszter férje már visszament Hollandiába dolgozni, két héten belül a műsorvezető utánamegy a fiukkal.

Kiss Ramóna tündéri fia

Kiss Ramóna januárban adott életet fiának, Noénak. A pici, ahogy cseperedik, egyre aranyosabb. Friss fotókon mutatjuk a kis Noét!

Ezt is szeretjük