Megszületett Cooky második kisfia - Címlapon mutatta meg a hajas baba Nátánt
Cooky és Szécsi Debóra először mutatta meg második kisfiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vártnál két héttel korábban született meg Cooky és Szécsi Debóra második kisfia. A másfél éves Kevin kisöccsének a Nátán nevet választották. Eleinte nem találtak olyan keresztnevet, ami mindkettőjüknek tetszett, majd sokáig a Noah tűnt a befutónak, ám amikor ráleltek a Nátánra, egyből megtetszett mindkettejüknek. 

A párral az utolsó ultrahangon közölte az orvos, hogy a baba előbb fog érkezni a vártnál - mesélték a Story magazinnak, amelynek címlapján mutatták meg először második gyermeküket.

Nem lepte meg őket a hír, hiszen első gyermekükkel is hasonló volt a helyzet. A második csöppség hamar világra jött, ahogy Kevint is, Debóra Nátánt is vízben, egy kádban ülve hozta világra. 3360 grammal és 56 centivel mindössze másfél óra alatt világra is jött a kisfiú, akinek a születésénél az édesapja is végig jelen volt.

Cooky aggódott, hogy viseli majd a kórházi körülményeket, de hősiesen helytállt. Szerinte egy férfinak kötelessége segíteni a szerelmét. 

- Benne volt a pakliban, hogy rosszul leszek odabent, és elismerem, az első percekben kapkodtam is kicsit a levegőt. Aztán ráparancsoltam magamra, bevettem egy szőlőcukrot, és bevizeztem a csuklómat. Szuggeráltam magam: ha Kevin születésénél jelen voltam, kötelességem ott lenni Nátánnál is - mondta a szeptemberben 50. születésnapját ünneplő műsorvezető. 

Szécsi Debóra aggódott, hogy Kevin elfordul majd tőle, de a másfél éves kisfiú odáig van a kisöccséért, nyoma sincs testvérféltékenységnek, simogatja, puszilgatja. 

- Egyedül akkor riad meg, amikor sírni hallja, azzal képtelen mit kezdeni. Nem érti, miért nem nyugszik meg egyből a karomban, és olyankor az ő szája is sírásra görbül. Így őt is meg kell nyugtatnunk: nincsen semmi baj - osztotta meg a lap olvasóival a 22 éves kismama.  

Kiss Ramóna pancsoló kisfia 

Kiss Ramóna fia tüneményes baba, nemcsak a szülei és a családtagok, de a 34 éves sztár rajongói is elolvadnak Noé minden egyes fotójától. 

Ezt is szeretjük