D. Tóth András titokban újra apa lett - Cuki babafotóval tudatta az örömhírt
D. Tóth András másodszorra is apa lett, kisfia született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt posztolt D. Tóth András apák napján az Instagram-oldalán: az RTL Klub egykori műsorvezetője újra apa lett. "Azt hittem, az apai boldogság már fokozhatatlan. Aztán megérkezett Misi" - írta a babafotóhoz. 

A 37 éves sztárnak és feleségének már van egy gyermeke, Anna 2016. február 12-én jött világra. 

D. Tóth András 14 év után, tavaly tavasszal hagyta ott az RTL Klubot, ezt követően D. Tóth Krisztával készített Helló, tesó! címmel egy sorozatot a Spektrum Home csatornára, valamint nővére online oldalának, a WMN-nek is dolgozik. Miután otthagyta a kereskedelmi csatornát, ritkán nyilatkozott, így azt sem lehetett tudni, hogy a felesége újra gyermeket várt. 

A tévés és párja, Adrienn a somogyi megyeszékhelyen nőttek fel, Kaposvárról ismerik egymást, de csak felnőtt fejjel, 2011-ben szerettek egymásba. 2013 májusában házasodtak össze, 2016 februárjában pedig megszületett a kislányuk. Annára nagyon büszke az édesapja, de csak ritkán mutatja meg. 

Tavaly decemberben kivételt tett, és megmutatta, Anna mennyit nőtt két év alatt. 

Vasvári Vivien egyéves kisfia, Edward

Vasvári Vivi gyakran posztol kisebbik csemetéjéről, a kánikulában pár medencében pancsolós képet is megosztott. Nézd meg képes összeállításunkban a kis Edward legutóbbi fotóit!

Ezt is szeretjük