Felismered Szulák Andreát szőke hajjal? A mi kis falunk új részében így szerepel
Szulák Andrea egy jósnőt alakít A mi kis falunk új részében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub 2017 februárjában indult sorozatában, A mi kis falunkban megszokhattuk már, hogy az állandó szereplőkön kívül időnként az ország híres színészei és színésznői is felbukkannak egy-egy epizódszerepben. 

Szerepelt már benne Ábel Anita, Papp János, Gáspár Tibor, Magyar Attila, Bede-Fazekas Szabolcs, Kecskés Karina vagy Gömöri András Máté is. A negyedik évadánál tartó sikerszéria új részében Szulák Andreát láthatjuk majd egy vendégszerepben. 

Szulák Andrea jósnőt alakít A mi kis falunkban

A színésznő az előzetes alapján egy jósnőt alakít, aki jövendöléseivel felforgatja Pajkaszeg lakóinak életét, és természetesen minden jóslatáért jó pénzt kér. 

szulak-andrea-mi-kis-falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Az 55 éves sztárt elsőre talán fel sem ismerik sokan szőke, egyenes frizurájával, csak amikor megszólal jellegzetes orgánumán. 

A mi kis falunkban nem Szulák Andrea az egyetlen, aki a sorozatban másképp néz ki, mint a való életben. 

A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest a hétköznapokban Molnár Áron.

Ezt is szeretjük