Kiszáll A mi kis falunk egyik alapszereplője – 4 év után ezért távozik
Molnár Áron, Matyi megformálója távozik A mi kis falunk sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk negyedik évada 2019. augusztus 31-én indult, és új részekkel 2020. január 11-én folytatódott. Az RTL Klub sorozata a rajongók nagy kedvence, a csatorna közleménye szerint az új évad folytatása több mint 1 millió 66 ezer nézőt ültetett a képernyők elé (teljes lakosságot tekintve, főműsoridőben), amivel A mi kis falunk az idei év – eddigi – legnézettebb programja lett.

Ekkora siker után várhatóan lesz ötödik évad, szomorú hír azonban, hogy abban Matyi megformálója, aki alapszereplő, A mi kis falunk indulása óta a sorozat fontos karaktere, már nem játszik, Molnár Áron távozik.

A mi kis falunk Matyija kiszáll

- Matyi egy óriási buli volt, nagyon jó volt, hogy Ivánnal megkreáltuk ezt a karaktert. Most én elbúcsúzok tőle. Nagyon-nagyon hálás vagyok A mi kis falunk elmúlt négy évének, nagyon sok jó embert és nagyon klassz stábot ismertem meg, és nem mellesleg a sorozatnak köszönhetem, hogy létre tudtam hozni a saját zenei projektemet, a noÁr-t – jelentette be Molnár Áron a tegnap esti Fókuszban.

- Tudomásul kell venni, hogy mindig van esély arra, hogy valaki megunja ezt a dolgot. Még akkor is, ha a lehető legjobban érzi magát, egyszer csak azt mondja, hogy 'öt éve csinálom már, nincs benne kihívás, elviszi az időmet, szeretnék valami mást csinálni'. Én ezt megértem. George Clooney az ötödik évad után távozott a Vészhelyzetből, ami még megért jó pár évadot, és nagyon sikeres maradt. És George Clooney is sikeres lett – mondta a rendező, Kapitány Iván, aki sajnálja a 32 éves színész döntését, de megérti azt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Molnár Áron szerint A mi kis falunk csapata nagyon jól működik, fantasztikus és alázatos színészek játszanak benne. Az ő döntése volt, hogy kiszáll, de mivel békében vált el a sorozat készítőitől, ezért elképzelhető, hogy a nézők a jövőben találkozhatnak még Matyi karakterével.

Ő nem a falu hülyéje, csak egy más dimenzióban él ebben a faluban.

Nagyon izgalmas feladat volt. Szerintem neki csomószor igaza volt. Én úgy hagyom ott ezt a sorozatot, hogy pontosan tudom, Mátyásnak rendszerint igaza volt. Matyi a részem marad, jó volt csinálni, de óhatatlanul sajnos velejárója egy ilyen produkciónak, hogy a karakter nem igazán fejlődik, inkább helyzetkomikumokba kerül bele - fejtette ki a sorozat sztárja.

molnar-aron2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Döntésében több minden közrejátszott, így például az is, hogy úgy érezte, a hónapokig tartó hosszú forgatási napok mellett már nem jut elég ideje másik szívügyére, a noÁr-projektre, továbbá az, hogy úgy érezte, a karakter nem fejlődik.

Molnár Áronnak azért is nehéz volt meghoznia döntését, mert a forgatás során a másik két közmunkást, Batyit és Szifont alakító Kerekes Józseffel és Debreczeny Csabával, továbbá a Stokit játszó Szabó Győzővel is nagyon jó barátok lettek. A kapcsolat közöttük azután sem szakad meg, hogy Matyi megformálója távozik a sorozatból.

A mi kis falunk Zömbiknéje 60 évesen is gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában A mi kis falunk Zömbiknéje, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akit először a Micsoda nő!-ben szinkronizált. A szinkronrendező azért választotta őt, mert nevetésük és temperamentumuk hasonló.

Ezt is szeretjük