A mi kis falunk sztárja válása után egy 17 évvel fiatalabb nőbe szeretett bele
Kerekes József Katz Petra színésznő mellett találta meg a boldogságot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerekes Józsefet a magyar nézők mostanában A mi kis falunk című sorozatban láthatják rendszeresen, a Jászai Mari-díjas színész Bakit, a közmunkást alakítja. Napjainkban az 57 éves sztár boldog családi idillben éli a hétköznapjait, pedig volt egy időszak az életében, amikor nem volt egyszerű számára a létezés, ugyanis első feleségével nem a legszebb módon váltak el. Emiatt megrendült a hite az emberekben, ám a válási hercehurca végén megismerkedett a színházban az akkor 25 éves Katz Petra színésznővel, akibe beleszeretett, később pedig feleségül is vette.

Fotón Kerekes József 17 évvel fiatalabb felesége

A színészpáros immár 15 éve él együtt. Kerekes József hálát ad Petrának, aki elfogadta az első házasságából született két lányát, Fannit és Nórit, vallotta be a Best magazinnak.

- Nagy szerencsém volt Petrával. Egy nőnek nem könnyű elfogadni, hogy valaki két nagylánnyal érkezik egy új kapcsolatba, és nem mondom, hogy egyáltalán nem voltak konfliktusok emiatt, de mindent, de mindent gyönyörűen kezelt. Általában ő simította el a dolgokat, miközben én őrlődtem. Válás után két évig még egyáltalán nem volt könnyű velem, ő mégis kitartott - magyarázta a hetilapnak.

Kerekes József feleségével, Petrával és két közös gyermekükkel, Lucával és Ábellel.
Kerekes József feleségével, Petrával és két közös gyermekükkel, Lucával és Ábellel.
Fotó: Facebook/Kerekes József

A színész és második felesége két gyermeket nevelnek közösen: Luca lányuk 2010-ben, Ábel fiuk 2013-ban jött a világra. Négyesben élnek egy fedél alatt, Kerekes két nagyobbik lánya nem velük él, de nagyon jó kapcsolat van közöttük, Fanni és Nóri is úgy bánik a kisebb testvéreivel, mintha édestestvérek lennének. Luca és Ábel a jövőben akár szüleik nyomdokaiba is léphetnek.

A kislány színiiskolába jár, a fiú még nem, de a Színjáték-Dráma Stúdió vezetője, Földessy Margit örülne, ha Ábel is csatlakozna a nővéréhez. Kerekes József azt vallja, ha a gyerekein azt látja, hogy nem elég tehetségesek, inkább megmondja nekik tapintatosan, mert nem szeretné, ha boldogtalanul élnék le az életüket.

Ernyey Béla 11 éve bolondul fiatalabb feleségéért

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége, Dóra.

Ezt is szeretjük