Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége gyönyörű nő - 11 éve élnek boldogan
Ernyey Béla és felesége 11 éves évfordulójukat ünneplik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és gyönyörű felesége, Balaton Dóra 11 éve alkotnak egy párt. Az évfordulóról a színész, műsorvezető, író emlékezett meg a Facebook-oldalán. Amikor 2008-ban kiderült, hogy párja jóval fiatalabb nála, sok híresség sem jósolt nekik nagy jövőt, de nem lett igazuk: a 76 évesen is fiatalos sztár és felesége ma is bolondulnak egymásért, ez fotóikról is süt. 

"Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszútávon is boldog lehet két ember. De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni - és, hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás" - írta Ernyey Béla egy évvel ezelőtt. 

"Tizenegy gyönyörű év...

A mai napon, 2019. május 19-én ennyi közös időt tudhatunk már magunkénak. Hogy ez jó vagy rossz hír-e, azt persze a drukkerek és az ellendrukkerek fogják eldönteni.

Mindenesetre mi úgy érezzük, hogy ennek a mozgalmas 4015 napnak egyetlenegy pillanatát sem szeretnénk elfelejteni..." - ez pedig már a mai, frissen kiposztolt közös fotó mellett áll. 

Ezt is szeretjük