A mi kis falunk Gyurija meghökkentő külsővel - Lengyel Tamás ezért néz ki furcsán
Lengyel Tamás az Egy másik életben című film kedvéért változtatta meg külsejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamásnak A mi kis falunk Gyurijaként - susogós melegítője mellett - a feje közepére zselézett haja az egyik védjegye az RTL Klub sorozatában, új filmjében viszont pont a feje közepéről hiányzó hajjal nyújt döbbenetes látványt. 

A 41 éves színész Tasnádi István augusztus 29-én, csütörtök este a Duna TV-n bemutatott új filmje kedvéért tolta kopaszra a feje közepét.

Lengyel Tamás A mi kis falunkban és Tasnádi Istvánnal az Egy másik életben forgatásán.
Lengyel Tamás A mi kis falunkban és Tasnádi Istvánnal az Egy másik életben forgatásán.
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk, Facebook/Tasnádi István

Az Egy másik életben című szatirikus sci-fi-dráma forgatókönyvét Veres Attila és Tasnádi közösen írták. Az szereplőgárda nagyon illusztris, az alkotást valamiért mégsem reklámozta nagyon a köztévé. 

lengyel-tamas-egy-masik-eletben
Fotó: Instagram/Lengyel Tamás

A történet szerint Árpád egy átlagos harmincas liftszerelő, akihez egy ponton a lélekvándorlás-specialista Perlay Inc. alkalmazottja kopogtat be. A cég elhunyt milliárdosok reinkarnációit kutatja fel, hogy azoknak vagyonukat átörökítve új életükben se kelljen nélkülözniük. Ha bebizonyosodik, hogy Árpád Michael Korsós (Mucsi Zoltán), a rettegett pénzember újjászületése, elképzelhetetlenül gazdag lesz.

Tasnádi István az Aranyélet és a Terápia vezető írója, így nem meglepő hogy a filmben Anger Zsolt és Olasz Renátó is szerepel. 

Árpádot A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron alakítja ezúttal teljesen hétköznapi, nem az RTL Klub sorozatában tőle megszokott közmunkáskülsővel.  

- Ez egy disztópia, a nem túl távoli jövőben játszódik, kicsit olyan a stílusa, mint a Black Mirrornak. Azt kérdezzük benne, mi a jobb: ha ragaszkodunk a saját, küzdelmes életünkhöz, vagy folyamatosan kívülről várjuk a megoldást - nyilatkozta a rendező még januárban a Deszkavíziónak

A magyar sorozatok szívtiprói egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott közel harminc év alatt Kárász Zénó, valamint azt is, hogy néznek ki a népszerű hazai sorozatok, a Szomszédok vagy a Kisváros egykori szívtiprói.

Ezt is szeretjük