Az 57 éves Szulák Andrea csillogó, lila ruhába bújt: fantasztikusan néz ki friss képén
Szulák Andrea egy gyönyörű kreációban pózolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője és színésznője, karrierjét Hollandiában kezdte a '80-as években tánczenészként, majd később hazánkban kezdte bontogatni szárnyait, a Neoton énekesnője is volt például. Debütáló szólólemeze, a Nem harap a néni 1993-ban jelent meg, azóta több korongját beszerezhették rajongói, az utolsó 2017-ben ...Így címmel került a boltok polcaira. Játék- és tévéfilmekben is kiszúrhattad, az 1995-ös Űrgammákban a Kancellárt játszotta.

1998-ban kezdte meg tévés karrierjét, a TV2-nél a Ki vagyok én? című produkció műsorvezetője lett, majd a 2000-es évek elején jött az Activity és a Szulák Andrea Show. A Magyar Televíziónál, a Story TV-nél és a Life TV-nél is voltak műsorai, emellett zsűrizett Az ének iskolája és A Nagy Duett című, TV2-n futó műsorokban. Színésznőként több színházban megfordult, az elmúlt évben a Budapesti Operettszínházban és a Madách Színházban bizonyíthatott. A rajongókkal Instagramon tartja a kapcsolatot, ahova az 57 éves sztár gyakran tölt fel friss fotókat magáról.

Szulák Andrea csillogó ruhája

A színésznő és énekesnő kirobbanó formában van, ezt bizonyítja legfrissebb fotója is. Egyik fellépése alkalmából egy csillogó, lila színű kreációba bújt, amiben irtó nőies.

Oldalára gyakran tölt fel olyan képeket, amelyeken nagyon csinos és divatos darabokat visel. A nyáron például ebben a rózsaszín miniruhában pózolt, többen meg is dicsérték, hogy mennyire dögösen fest.

2021 elején Lilu YouTube-on futó sorozatának, a Lilulandnek volt a vendége, ahol nemcsak a sminkelési rutinjáról, hanem az öltözködési stílusáról is mesélt.

- Egyre többször most már szoknyát hordok. Szeretem a nadrágot is, de úgy érzem, más energiákat hoz felszínre, ha szoknyában vagyok.

Ami a cipőket illeti, szívesen vesz fel magas sarkút, de a bakancs és a tornacipő sem áll távol tőle, utóbbit inkább tavasszal viseli szívesebben. Szerinte a legfontosabb dolog, hogy az ember önazonos maradjon. Bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, és örül neki, hogy karrierje elején nem hagyta, hogy mások átalakítsák.

- A pályám elején mindenféle indokokkal próbáltak engem átformálni, és de jó, hogy nem hagytam. Azt gondolom, hogy azok a szándékok, amikor valaki valakit át akar formálni, pont a lényeget veszik ki az emberből. Soha nem volt semmi annyira megkérdőjelezhetetlen körülöttem, hogy totálisan föladjam önmagamat, azt, amiben én hiszek, és azt, amiben én jól vagyok. Ez a jól levés abból fakad, hogy nincs bennem másítási szándék.

Hegyi Barbara bikinis fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője, Hegyi Barbara.

Ezt is szeretjük