A Bon-Bon énekese 8 éve ijesztően lefogyott - Most így néz ki Szolnoki Péter
Kirobbanó formában van Szolnoki Péter, új képein remekül néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó zenekara a Bon-Bon, frontemberük, Szolnoki Péter kirobbanó formában van, legújabb képein látszik, jól érzi magát a bőrében.

Nyolc évvel ezelőtt komoly betegséggel diagnosztizálták a népszerű énekest: epevezeték-szűkülettől szenvedett, ekkoriban sok rajongója fejezte ki aggodalmát, ugyanis az énekes rengeteget fogyott, volt, aki már a halálhírét keltette. 

Szolnoki Péter nehéz időszakon van túl

A 49 éves sztár nagyon nehéz időszakon van túl. A betegségen felül a hat évvel ezelőtti válás is megviselte, húszéves házasságát bontotta fel három gyermeke édesanyjával. Négy évvel ezelőtt került műthető állapotba, csak ezt követően javult az egészségi állapota. Most már tudja, nagyon szerencsés, hogy búcsút inthetett a viszontagságoknak.

 - Akkor szerencsém volt, hogy kiváló orvosok kezeltek. Mindig is tudtam, hogy lelki okok miatt betegedtem meg. Sok gyógymódot kipróbáltam, rendszeresen sportolok, igyekszem minden helyzetben lelkileg is kiegyensúlyozott maradni. A harag és az elfojtás, ami a méregtelenítő szervekre is rossz hatással van. Ezek betegítettek meg. Ma már igyekszem sok mindent elengedni, már nem veszek mindent úgy a lelkemre. Pedig szívember vagyok, ha nem az lennék, nem is tudnék olyan számokat írni, mint amilyenek eddig megszülettek - nyilatkozta a Ripost magazinnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Prima Primissima 2019

Peter Szolnoki (@petykababa) által megosztott bejegyzés,

Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy kirobbanó formában van. Rengeteget edz, odafigyel az étkezésre, és az italt is elkerüli. Úgy érzi, közel az ötvenhez már mérlegelnie kell, mi káros a szervezetének, így száműzte az életéből azokat a tényezőket, amelyek rombolhatják egészségét. Például búcsút intett az alkoholnak is, ami egyáltalán nem esik nehezére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💪🏽 #powerplate #powerplateeger #edzés #edzes

Peter Szolnoki (@petykababa) által megosztott bejegyzés,

 - Zenészként, annak idején mi megittuk a kenyerünk javát. Rengeteg bulink volt, és amikor elmentünk egy fellépésre, mindig megkínáltak minket valamilyen itallal. Nyilván nem volt szívünk visszautasítani. Így teltek az évek, és rájöttem, hogy nem szeretném ezt tovább folytatni - mondta az interjúban Szolnoki Péter.

A '90-es évek magyar énekesnői egykor és ma

Terecskei Rita karrierje kezdete óta rengeteget változott külsőleg, azonban ugyanaz a mosolygós és rokonszenves ember maradt, aki régen is volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a kilencvenes és a kétezres évek ismert magyar énekesnői.

Ezt is szeretjük