Szinetár Dóra 10 éve imádja Makranczi Zalánt: munkakapcsolatból lett szerelem
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata a bizonyíték, sokszor megfér a munka és a magánélet.

szinetár-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra és a Sztárban Sztár zsűritagja, Makranczi Zalán kereken egy évtizede szerettek egymásba. Ők rácáfoltak arra a sokat hallott állításra, hogy nem tanácsos a munkát a szerelemmel keverni, épp hivatásuknak köszönhetik a kapcsolatukat.

2012-ben a Mizantróp című darab próbáin ismerkedtek meg. A kölcsönös vonzalom azonnal megvolt, a szimpátia pedig szép lassan szerelemmé vált. 2015 júniusában kötötték össze az életüket, közös gyermekük, Benjamin a házasságuk második évében született.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házassága

Bár a rengeteg színházi próba és tévéfelvétel miatt pörgős életet élnek, nagyon figyelnek arra, hogy az intimitás ne vesszen ki a hétköznapokból sem. Bárki, aki találkozik velük, azt mondja, árad belőlük a béke, a szeretet és a harmónia.

- Otthon mindennap van időnk arra, hogy kettesben legyünk. Nem szeretjük, ha szól a háttérben a tévé: ezek a pillanatok csak rólunk szólnak. Fontos számunkra, hogy ha a mindennapi teendőket elintéztük, egymással foglalkozzunk. Ilyenkor elmélyülten beszélgetünk, megosztunk egymással a hétköznapi történésektől kezdve mindent, ami csak történt velünk aznap, ami éppen foglalkoztat a világ dolgaiból - ecsetelte a Hot! magazinnak a színésznő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Családjukban rendkívül fontos az összetartás: több generáció lakik egy fedél alatt az otthonukban. Szinetár Dóra legendás szülei, Hámori Ildikó és Szinetár Miklós egy házban laknak a színész házaspárral, illetve a színésznő nagyobbik fia, a 25 éves Marci sem repült ki teljesen a családi fészekből. 

- Azt szoktuk mondani, ha mérlegre teszünk mindent, ami ezzel a helyzettel jár, akkor még mindig sokkal több a jó, mint a nehézség. Abszolút működik az együttélés.

Szinetár Miklós, lánya és veje mind együtt dolgoznak a rendező 2021-ben bemutatott Dunakanyar című darabjában. Azt hitték, mivel mindhárman együtt laknak, a próbákat meg tudják oldani a nappaliban.

- De ez nem működött, rá kellett jönnünk, hogy ha otthon vagyunk, nem tudunk dolgozni. Azt megélni viszont jó volt, hogy a családi házból autóval elindult a rendező és a két színész, és miközben haladtunk a helyszínre, szépen lassan átkapcsoltunk kollégákká.

Pápai Joci szőke hajú, kék szemű felesége

Pápai Joci és felesége lassan két évtizede házasok, kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Anita akkor is vele maradt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek. Mutatjuk, milyen szép párt alkotnak.

Cover-fotó: Instagram/Szinetár Dóra, TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük