Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya 8. osztályos lett: Zorka már ilyen nagy
Szinetár Dóra lánya most kezdte a nyolcadik osztályt, kisfia, Benjámin óvodába ment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember elsején elindult a 2021/22-es tanév. Több hazai sztár is posztolt fotót gyermeke első iskolai napjáról: van, akinek a számára azért különleges nap a mai, mert csemetéje most kezdte meg az első osztályt, van, akinek azért, mert a szeme fényének ez lesz az utolsó általános iskolai éve. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya ma kezdte meg az általános iskola nyolcadik osztályát. A kamaszt az édesanyjának el sem kellett vinnie az oktatási intézménybe, Zorka közölte, hogy busszal megy. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya 8. osztályos

Szinetár Dóra három gyermek édesanyja: nagyobbik fia, Marci októberben lesz 25 esztendős, a kisebbik, Benjámin szeptember közepén lesz négy, Zorka lánya pedig december elején a 14. születésnapját ünnepli. A 44 éves színésznő posztjában arról írt, hogy már 18. éve, hogy szeptember elsején valamelyik gyermeke miatt fel kell húznia az ébresztőórát, és mire a legkisebb gyermeke leérettségizik, még 15 év van hátra. 

"Ülök a kávémmal a konyhában a közös gyertyafényes reggelink után, és mielőtt mennék felébreszteni az oviba induló másikat arra gondolok, milyen végtelenül szerencsés vagyok hogy az életemből legalább 33 évet ébredhetek a gyerekeim miatt! Boldog első iskolai reggelt mindenkinek!!! És Boldog-büszke 8. Év elejét az éppen itt tartóknak!!!" - olvasható Szinetár Dóra bejegyzésében, aki lányáról megosztott egy hátulról készített képet is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Több fiús apuka is büszkélkedhetett gyermekével a hazai sztárvilágban: első osztályos lett Stohl András, Szebeni István vagy Bárdosi Sándor kisfia is. "Hát ez a nap is eljött… Bandika ma kezdi az iskolában az első osztályt! Most már elmondható, hogy a legkisebb gyermekem is iskolás, nagy büszkeség ez nekünk!" - írta a színész-műsorvezető, akinek három lánya után a fia is átlépte az iskola kapuját.

A Tények híradósa egy szem gyermeket nevel feleségével, a 2015 áprilisában született Patrik ma megkezdte az iskolát. 

"Életünkben először mentem a nagy fiamért a suliba. Olyan okos nagyfiú lett" - ezt már Bárdosi Sanyi osztotta meg követőivel, amikor az olimpiai ezüstérmes birkózó nagyobbik gyermekét hozta haza az iskolából.  

Ákos mind a négy gyermekével

Az énekes nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Fia, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány: Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben. A két idősebbik már nagykorú, egyetemre járnak, a középső lány tinédzser, a kicsi pedig kamasz.

Ezt is szeretjük