Szandi mindhárom gyerekével közös fotón: Blanka 21, Domonkos 19, Csabi 15 éves
Szandi és Bogdán Csaba számára fontosak a családi nyaralások, ilyenkor felnőtt gyermekeik is velük tartanak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba hazánk egyik legszimpatikusabb és legnépszerűbb sztárpárja, akiknek irigylésre méltóan harmonikus a családi élete.

1992 nyara óta alkotnak egy párt, az esküvőjüket hét együtt töltött év után, 1999 nyarán tartották, 2021. június 18-án ünnepelték a 22. évfordulójukat.

Szandi mindhárom gyermekével

2000 márciusában megszületett első gyermekük, Blanka, akit két öcs követett: Domonkos 2002-ben, a kis Csaba pedig 2006 márciusában. A lányuk már 21, a kisebbik fiuk 15 esztendős, a nagyobbik fiú pedig 2021. augusztus 10-én lesz 19 éves.

Szandi a lányával gyakran szerepel együtt műsorokban és a színpadon is, még edzeni is együtt járnak, Csabi nem az éneklésben, hanem táncosként ér el sikereket, Domonkos pedig nem szeret rivaldafénybe kerülni, ezért is kuriózum az a fotó, amin a 45 éves sztár mindhárom gyermekével szerepel. A kép a családi nyaraláson készült.

Ha minden a tervek szerint alakul, Bogdán Blankát a családnak egy ideig nélkülöznie kell, a legidősebb gyermek ugyanis azt tervezi, hogy Amerikában bébiszitterkedik. Nem új számára ez a feladat, hiszen az egyetem mellett legalább 15 gyerek bébiszittere, évek óta vigyáz mások csemetéire. Ha minden jól alakul, augusztus végén egy teljes évre San Franciscóba utazik, egy au pair program keretében keresett magának egy amerikai családot, ahol bébiszitterkedik.

- Olyan, mint egy társkereső oldal, csak családok és bébiszitterek között. Én is megírtam az adataimat, és matcheltünk. (…)  A vírus miatt három kiutazási dátumom is volt, egyelőre még a mostani sem biztos, mert jelenleg nem adnak ki vízumot - mesélte júniusban Blanka a Reggeliben.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor igazi álompárnak számított a ’90-es években. Találkozásuk után négy évvel álltak oltár elé, házasságukból egy gyermekük született, Janka, aki mindössze négyéves volt, amikor szülei elváltak, de mindkettejükkel szoros maradt a kapcsolata. Sokszor megkapja, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja, különleges zöld szemét, de még hangszínét is örökölte.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük