Zoltán Erika lányából fekete hajú szépség lett: íme a 23 éves Zoé
Zoltán Erika lánya követte szüleit a pályán, tánctanár lett belőle.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Zoltán Erika lányát az elmúlt esztendőkben csak nagyon ritkán láthattuk édesanyjával pózolni a magazinok hasábjain vagy különböző televíziós műsorokban. 

Zoé már kislányként eldöntötte, nem akar pusztán egy híresség gyerekeként szerepelni, kizárólag akkor akarta megmutatni magát, ha már letett valamit az asztalra. 23 esztendősen ez a pillanat is eljött: sikeres tánctanár és személyi edző lett belőle.

Zoltán Erika lányából fekete hajú szépség lett

A fekete hajú szépség életében nagyon korán eldőlt, mi szeretne lenni. Gyakorlatilag már az anyaméhben megszerette a zenét.

- Azt hiszem, hogy elsősorban a genetika játszott abban szerepet, hogy Zoé táncos lett, hiszen mindkét szülőjétől ezt örökölte. A kilenc hónap alatt, amíg a pocakomban volt, négy lemezt vettünk fel, szóval már akkor rengeteg időt töltött a stúdióban. Soha nem adta jelét, hogy ne tetszene neki, hogy énekelek. Aztán, amikor megszületett, nálunk mindig szólt a zene: fürdetéskor, etetéskor, büfiztetéskor. Sőt Zoé mindig zenére aludt el - mesélte az énekesnő a Story magazinnak 2021 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az is hamar bebizonyosodott, hogy a táncparketten épp olyan ügyes, mint a szülei, gimnazistaként pedig az derült ki, hogy a tanári véna szintén megvan benne.

- Babaként sokszor vittük a tánciskolánkba, fellépésekre, hétvégi kurzusokra. Amikor hároméves lett, úgy döntöttünk: indítunk egy oviscsoportot, ahova ő is járhatott. Most már ő tanítja a táncra a mostani óvodásokat. Első gimnazista korában ugyanis már azt mondta: ő is szeretne táncot tanítani.

Zoé élete nem csak a munkafronton kerek, a szerelem is rátalált. Két éve alkotnak egy párt a barátjával, aki az anyukája szívébe is rögtön belopta magát.

- Én mindig is azt vallottam, hogy ilyesmiben nem apuka vagy anyuka véleményét kell kikérni, hanem a szívünkre kell hallgatni. Mégis azt kell mondanom, magam sem választhattam volna jobban. Azt hiszem, ha egy gyerek egy adott értékrendben nő fel, akkor magától is olyan társat választ, aki illik a családjába.

Varga Iza 19 éves lánya, Anna

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színésznő mindkét gyermeke örökölte páratlan szépségét. Kisebbik lánya, a 14 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg a 19 éves Anna igéző, kék szemével hódít.

Ezt is szeretjük