Zalatnay Sarolta lánya már 31 éves: Niki egészségügyi központot vezet
Zalatnay Sarolta lánya négy évvel ezelőtt költözött haza Angliából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta lánya, Benedek Nikolett kisgyermek volt csupán, amikor egy életre megpecsételődött a sorsa, miután az énekesnő és annak második férje, Benedek László örökbe fogadta.

A kislányból azóta felnőtt nő lett, aki - bár még csak 31 éves - rengeteg dolgot letett az asztalra. Négy évet töltött Angliában, ahol egy éttermet vezetett, egészségügyi végzettsége van, pszichológiát tanult, jelenleg pedig a cambridge-i egyetem kreatív írás szakát végzi online.

Zalatnay Sarolta lánya már 31 éves

Az intézetben töltött éveket csak halványan tudja felidézni, néhány emlékképet őriz csupán azokból az időkből.

- Annyit tudok, hogy anya és apa többször jöttek hozzám látogatóba. Sokszor egy olyan szobából figyeltek, ahonnan csak ők láthattak engem. Hat-hét gyerekkel voltam ott együtt, az igazgató hölgy pedig mondta anyának: „Sarolta, nézze meg ezt a kislányt! Harmadik napja sír a sarokban, hogy ő senkinek sem kell." Ez meghatotta. Állítólag hasonlítottam a világhírű színésznőre, Romi Schneiderre - mesélte a Best magazinnak.

Niki kizárólag azért tért vissza Magyarországra, hogy az édesanyja ne legyen egyedül, aminek a 73 éves sztár nem is örülhetne jobban, különösen a pandémia idején. Arról is beszélt, milyen meghatározóak voltak számára a Nagy-Britanniában eltöltött esztendők.

- Életem egyik legjobb időszaka volt. Rengeteget javult az önértékelésem, Angliában ugyanis az ember tiszta lappal indul. Ott nem kaptam meg: ja, ő Zalatnay Cini lánya. Nem számít, milyen a bőrszíned, a szexuális identitásod és a múltad, csak az, milyen ember vagy, és hogyan végzed a munkád.

zalatnay-és-lánya
Fotó: TV2/Mokka

Ami a hivatását illeti, nem ül a babérjain. Nemzetközileg elismert író szeretne lenni, de ötéves tervében szerepel egy nonprofit cég megalapítása is, amelynek keretein belül mentálisan sérült emberekkel, árva gyerekekkel és háttérbe szorított idős emberekkel szeretne foglalkozni. A jelenben sem tétlenkedik, kreatív írást tanul, és egy egészségügyi központot vezet.

- Van egy egészségügyi végzettségem, így most Érden, egy egészségügyi központban dolgozom, pontosabban én vagyok a vezetője. Állítólag nagyon értek az emberek nyelvén, jó a szervezőkészségem, csapatjátékos és csapatépítő vagyok, eddig bárhova sodort az élet, mindenből kihoztam a maximumot.

Hegyi Barbara 21 éves lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lányából, Roziból.

Ezt is szeretjük