Hegyi Barbara 23 éves lánya gyönyörű nő lett: édesanyjával Olaszországban nyaralnak
Hegyi Barbara és lánya, Rozi Albarella szigetéről posztolt egy közös fotót.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember a gyerekeken látja, milyen gyorsan szalad az idő. Hegyi Barbarát és lányát 2000-ben láttuk együtt címlapon, amikor Balikó Rozi még csak kétéves volt. 

Csak 21 évvel később, idén tavasszal szerepeltek együtt újra - immár úgy, mint két gyönyörű nő. 

Hegyi Barbara és lánya

2000-ben a Nők Lapja anyák napi lapszámának borítóján mosolyogtak cuki, fejkendős fotón - utóbbit 2016-ban is húzott a színésznő, amikor a kockás inges kihíváson vettek részt. 

hegyi-barbara-lanya
Fotó: Nők Lapja, Facebook/Hegyi Barbara

Idén anyák napjakor a Best magazin címlapjára fotózták őket: az 55 éves színésznőt és szépségét öröklő 23 éves lányát. Balikó Rozinak nemcsak a külseje, hanem a habitusa, az életszemlélete és a humorérzéke is hasonlít az édesanyjáéra.

- Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből, aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is. Rá mindig mindenben számíthatok. Ezért is ennyire szoros a kapcsolatunk - mesélte a hetilapnak. 

Az anya-lánya kapcsolat annyira szoros, hogy abba még mindig belefér a közös nyaralás. Hegyi Barbara Olaszországból, Albarella szigetéről posztolt egy fotót a közösségi oldalán. Követői szerint gyönyörűek, remekül néznek ki.  

Nagy-Kálózy Eszter lányai

Nagy-Kálózy Eszter három gyermek büszke édesanyja. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő elsőszülött gyermekének, az 1987-ben világra jött Flórának Quintus Konrád színész az édesapja. Második férjétől, a szintén Kossuth- és Jászai-díjas Rudolf Pétertől két gyermeke született: Olivér 1991-ben, Szonja 1994-ben. Mindhárom gyermek művészi pályára lépett.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük