Bereczki Zoltán nem tartotta be, amit Szinetár Dórának ígért a válás után: ezzel szegte meg a szavát
Szinetár Dóra Palik László műsorában árulta el, mit fogadtak meg Bereczki Zoltánnal a váláskor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra vendégeskedett Palik László YouTube-csatornájának Három igazság című szegmensében. A beszélgetés egy pontján volt férje, Bereczki Zoltán neve is szóba került.

Mesélt arról, milyenek voltak a megismerkedésük idején. Már elvált anyuka volt, amikor belépett a kapcsolatba, nagy volt a kontraszt a színész és előző táncművész férje között. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága

Míg utóbbi 20 és fél évvel volt idősebb nála, addig Bereczki Zoltánnal egykorúak, mégis ő érezte magát a felnőttebbnek, tapasztaltabbnak.

szinetár
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Ő az idő alatt érett felnőtt férfivá, amíg együtt éltünk. Hozzá képest én nagyon koravén, felnőtt, felelősségteljes anya voltam. Ő az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött - kezdte a visszaemlékezést.

Azt is bevallotta, megnézte azt az adást, amikor Bereczki Zoltán volt Palikék beszélgetőpartnere. A videó után hosszú levelet írt exének, amiben arra kérte, tartsa magát ahhoz a régi ígérethez, amelyet a váláskor tett, vagyis, ne beszéljen nyilvánosan a házasságukról és válásukról. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Korábban mi is megírtuk, miket mondott a színész a Szinetár Dórával való házasságáról és válásáról, itt olvashatod el részletesen, miket mondott a márciusi interjú során.

szin
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Megfogadtuk, amikor Zolival elváltunk, hogy nem fogjuk a nyilvánosság előtt elemezni a kapcsolatunkat. Nem olyan régen írtam neki egy levelet, hogy tegye meg továbbra is, hogy tartja magát ehhez.

- Nagyon nehéz az embernek a saját szűrőjén keresztül mesélni egy történetet, úgy, hogy a másik fél nem mondhat semmit, mert nincs ott. Még, ha nem is az ártó szándék vezérli, a világ abból levesz nagy igazságokat, kiírják a címlapra, és az a másiknak nagyon rosszul tud esni.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

Ezt is szeretjük