Marsi Anikó és Palik László fiai már ekkora tinédzserek: közös fotón Vilmossal és Vincével

Marsi Anikó és Palik László fiai, Vilmos és Vince már ilyen nagyok.

Marsi Anikó fiaival
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó 2005-ben házasodott össze Palik Lászlóval. 2006-ban megszületett első fiuk, Vilmos, 2009-ben pedig az öccse, Vince jött a világra.

A sztárpár ezután Mallorcára költözött, így évekig nem lehetett róluk hallani. 2016-ban Marsi Anikó a Tények háziasszonya lett. Ezt követően férje és fiai is hazatértek Magyarországra. 

Marsi Anikó fiaival

Marsi Anikó közös fényképet posztolt két fiával, amelyen látszik, mekkorát nőttek. A tévés egy barátjuk esküvőjén elegáns estélyiben pózol a kamerának, két oldalán fiai ölelik magukhoz. Vilmos már 16, Vince 13 éves, és már mindegyik magasabb, mint a híradós. 

„Idén ez a harmadik esküvőnk. Ez egy nagyon boldogságos év. Szeressétek egymást örökké Anna és Peti!” - írta a képéhez, ami a kommentelőknek nagyon tetszett. 

„Olyan szépek vagytok így együtt!’

„Milyen fess mindkét fiatalember, te pedig gyönyörű vagy!” - írta egy hozzászóló.

Udvaros Dorottya fia

Udvaros Dorottya Dévay Camilla színésznő és Udvaros Béla rendező lányaként nőtt fel. A fiát gyerekként soha nem vitte magával a színházba, őt végül nem a világot jelentő deszkák, hanem a filmes szakma szippantotta be. Gyöngyösi Máté a kamerák előtt dolgozik, de nem színészként, hanem kaszkadőrként. 

Udvaros Dorottya fia ilyen jóképű férfi lett: Máté a filmes szakmában dolgozik

A sármos férfi, aki Udvaros Dorottyát elkísérte az életműdíját átvenni, nem volt más, mint a ritkán látott fia.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Fem3 Café

Ezt is szeretjük