Détár Enikő és fia közös fotón: a 20 éves Rékasi Zsigmond felnőtt férfivá érett
Détár Enikő és Rékasi Károly kisebbik gyermeke már kész férfi. A színésznő büszkén mutatta meg Zsigmondot a közösségi oldalán.

detar-eniko-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő 1984-től 2013-ig volt Rékasi Károly felesége, a házasságukból pedig két gyermek született. A nagyobbik, Eszter - vagy családi becenevén Gigi - éppen a napokban ünnepelte 33. születésnapját, a kisebbik, Zsigmond pedig tavaly szeptemberben töltötte be a húszat. 

Bár a színésznő alapvetően magáról, a színházról, a kollégáiról szokott posztolni, ezúttal kivételt tett, és az Instagram-oldalán mutatta meg nagyfiát, akire elképesztően büszke. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia, Zsigmond

Rékasi Zsigmond, becenevén Zsiga csak nemrég szerezte meg a jogosítványát, ennek ellenére nagyon magabiztosan fogta a kormányt, amikor idén először havazni kezdett a lejtős Budakeszin. Hazaérkezése után sem pihent le, hólapáttal a kezében igyekezett segíteni a takarításban, hogy mások is épségben jussanak haza a családjukhoz. 

 “Budakeszin leesett valami ónos dara, nagyban megkeserítve a közlekedők életét. Én olyan büszke vagyok a frissjogsis fiamra, aki nemcsak hazajutott épségben, de a kocsit lerakva lapàtot és homokszórót ragadva visszagyalogolt, hogy azoknak is segítsen, akik még nem jutottak haza! Így köszönte meg, hogy a többiek is segítettek neki feljutni szerintem így kéne élni... segítsünk egymásnak mindig, amikor csak tudunk!” - írta Détár Enikő a fotó mellé. 

A felvételen anya és fia együtt, téli, hóálló szerelésben szerepelnek. Rékasi Zsigmond már tényleg kész férfi, aki egy fejjel magasabb édesanyjánál. 

Rékasi Zsigmond örökölte a művészi vénát szüleitől, de nem a színészetben, hanem a versírásban találta meg önmagát. Csupán 14 éves volt, amikor slam poetry rendezvényeken kezdte előadni a műveit. 2020 augusztusában pedig egy egészen új dologba fogott bele, megalapította a Magyarország, Megmentelek nevű, elsősorban közbiztonsági tevékenységet folytató nonprofit szervezetet. 

Ennek elnökeként többek között éjszakai őrszolgálatot folytat a tömegközlekedési eszközökön: a törvény által előírt szabályokat betartva csapatával vigyáznak az utasokra, ne érje őket zaklatás vagy molesztálás.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter három gyermeket neveltek fel: a színésznő első házasságából, 1987-ben született Flórát, az 1991-ben világra jött Olivért és Szonját, aki 1994-ben látta meg a napvilágot. Utóbbi Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában diplomázott. 2020-ban a Vígszínház tagja lett, de a 2021/2022-es évadtól a miskolci tátrumot erősíti.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük