Oszvald Marika és gyönyörű lánya: Krisztinával ennyire hasonlítanak
Oszvald Marika és egy szem lánya között nagyon szoros a kapocs, Krisztinával imádják egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika, az operettek koronázatlan királynője a ’70-es évek eleje óta van a szakmában, 1972-ben lett tagja a Budapesti Operettszínháznak. Igazi energiabomba, akit nem csak a színpadon, a képernyőn is sokszor láthatunk.

Bár a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő gyakori vendége a különböző tévéműsoroknak, a szeretteit nem sokszor mutatja meg a kamerák előtt. Egyetlen lányát sem látjuk sűrűn. Krisztina a táncos-komikus Hídvégi Miklóssal kötött házasságából született.

Oszvald Marika gyönyörű lánya, Krisztina

Anya és lánya között nagyon szoros kapocs van. Mindent megosztanak egymással, a másik legjobb barátnői. Az ünnepeket sem tudják elképzelni külön, a karácsonyeste minden évben a tradíciók szerint zajlik náluk.

oszvaldék-1
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Mindennek megvan a rendje: ahogy sül a hús, ahogy a halat sütjük és ahogy terítünk. Nagyon fontos, hogy a karácsony meghitt legyen és bensőséges. Már előző nap fel szoktam állítani a karácsonyfát, és mindig a lányommal díszítünk - mesélte a Családvarázs vendégeként.

Krisztina fotói elárulják, vonásait az édesanyjától örökölte. Van azonban valami, amiben nem rá ütött, az alkata teljesen más, mint az anyukájának. Oszvald Marika 150 centi magas, azt mondja, ez a színpadon hatalmas előny a számára, hiszen olyan feltűnően alacsony, hogy a közönség mindig észrevette. 

oszvald-k
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Krisztike lányom, akinek tökéletes alakja van, gyönyörű, okos, nem ezt örökölte. A legideálisabb női méret az övé, 164 centis. Hálát adok a Jóistennek, hogy ezt a gyereket küldte nekem, úgy, ahogy van, csodálatos. Imádjuk egymást - ezt már a Best magazinnak ecsetelte 2021 novemberében.

Kánya Kata és lánya, Wossala Rozina

A két híresség között szoros az anya-lánya kötelék, a fontos kérdésekben hasonlóan gondolkodnak, és külsőre is nagyon hasonlítanak egymásra. Wossala Rozina úgy véli, jók a kilátásai, és örül, ha 68 évesen úgy néz majd ki, mint most az édesanyja. 

Ezt is szeretjük