Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 18 éves fia kiköpött az apja: Zsombor végzett a középiskolával

Nem Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia az egyetlen sztárcsemete, aki most ballagott.

polyak-lilla-homonnay-zsolt
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 2000-ben házasodtak össze, 2016-ig alkottak egy párt. Szerelmükből két fiú született, az idősebb, Zsombor 2004-ben, a kisebb, Bulcsú 2007-ben jött a világra. 

Válásuk után a színésznő a nála 17 évvel fiatalabb Gömöri András Máté mellett találta meg a boldogságot, 2018-ban mondták ki a boldogító igent. Homonnay Zsolt is újraházasodott, feleségétől, Anitától 2019-ben egy kisfia született. 

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt idősebbik fia, Zsombor februárban lett 18 éves, és idén végzett a középiskolában. Ballagásáról az édesanyja, illetve annak férje, Gömöri András Máté is posztolt egy-egy fotót. Homonnay Zsombor ránézésre az édesapja vonásait örökölte, a szemei és a mosolya is az övé.  

A fiú nem szeretne szülei nyomdokaiba lépni, a sport az igazi szenvedélye, minden álma, hogy egy amerikai egyetemen tanulhasson tovább. 

- Nagyon régóta teniszezik, az az álma, hogy megszerezhessen egy kombinált tanulmányi és sportösztöndíjat. Több amerikai egyetemmel áll már szorosabb kapcsolatban, már folynak a tárgyalások, nagyon szurkolunk, hogy ez összejöjjön - mesélte Polyák Lilla a Reggeliben februárban. 

Nem Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia az egyetlen sztárcsemete, aki idén ballagott. Képes összeállításunkban megnézheted a hazai sztárok frissen elballagott gyerekeit.

Cover-fotó: Profimedia, MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük