Kinizsi Ottó és Deutsch Anita kisebbik lánya már 12 éves: Hanni szőke, mint az apja
Kinizsi Ottó és Deutsch Anita kisebbik lánya február 24-én töltötte be a 12. életévét. Képeken a szép Hanni.

deutsch-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután kiderült, hogy a Barátok közt két szereplője, a Balassa Imrét játszó Kinizsi Ottó és Szilágyi Andrea alakítója, Deutsch Anita egy párt alkotnak, sokan a közöttük lévő nyolc év korkülönbség miatt úgy vélték, szerelmük tiszavirág-életű lesz.

A két sorozatsztár fittyet hányt a kapcsolatukat kritizálókra. 2004-ben összeházasodtak, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek. Házasságukból két szép lány született: Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

A kisebbik Kinizsi testvér 2022. február 24-én töltötte be a 12. életévét, a jeles alkalomból édesanyja az Instagramon is felköszöntötte. A kiposztolt apa-lánya fotó melletti bejegyzésből megtudhattuk, hogy a színész tartotta először a kezében a csöppséget. Maga a felvétel pedig azt árulta el, hogy Hanni örökölte édesapja szőke haját.

Más tulajdonságokban is illik párosukra, hogy az alma nem esett messze a fájától, a kiskamasz imád szerepelni és táncolni. A 2021-es Dancing with the Stars óta tudjuk az apukájáról, hogy a parkett ördöge, hiszen egészen a fináléig jutott. Így nem meglepő, hogy Hanniban is megvan a tánc szeretete.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita csak ritkán jelennek meg együtt a lányaikkal, és a közösségi médiában is csak különleges alkalmakkor mutatják meg őket. Képes összeállításunkban csokorba szedtünk párat a családi fotókból, a friss képeken megnézheted, milyen szép és magas kamasz Hanni.

Ezt is szeretjük