Szíj Melindáért kollégái is aggódnak: nagyon lefogyott, nincs jó színben

Szíj Melinda lemondta minden koncertjét, a rajongók és a kollégái is aggódnak érte.

szij-melinda-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a rajongói, a kollégái is aggódnak Szíj Melinda miatt, aki lemondta minden koncertjét. 

Hónapok óta nem tudnak róla semmit, aki pedig legutóbb látta, azt állítja, nem volt jó állapotban. 

Szíj Melinda lemondta koncertjeit

Szíj Melinda a 2010-es Megasztárban került a rivaldafénybe, a TV2 tehetségkutatójában a harmadik helyen végzett. Nem lett belőle celeb, az utóbbi években egyre ritkábban hallottunk felőle, de az éneklésnek és a fellépéseknek civil szakmája mellett sem fordított hátat. Több mint tíz évvel ezelőtt egyik rajongójából a párja, majd a férje lett, Attila a menedzsere is. 

A férfi árulta el az aggódó rajongóknak, hogy Szíj Melindának megvan az oka arra, amiért minden koncertjét lemondta, és egyelőre nem tudja megmondani, mikor tér vissza a színpadra.  

- Melinda egyelőre nem szeretne arról beszélni, miért tett így, de higgyék el, nyomós oka van rá. Most nem tud kiállni a közönség elé, nyugalomra van szüksége - nyilatkozta a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 53 éves énekesnő kollégái is aggódnak, hónapok óta nem tudnak róla semmit. A közösségi oldalán sem aktív, utoljára újévkor tett ki egy videót, amin egy Enya-számot énekel. 

- Az utolsó találkozásunkkor feltűnt mindenkinek, hogy nincs valami jó színben. Le volt fogyva, az arca is megviseltnek tűnt. Finoman próbáltunk tőle érdeklődni, de nem igazán akart róla beszélni. A mostani hírek után pedig mindnyájan nagyon aggódunk érte. Reméljük, nincs komoly baja, bár ő nem az a típus, aki ok nélkül lemondaná a fellépéseit - mondta a napilapnak egy meg nem nevezett zenész.

Balássy Betty és Varga Feri foglalkozása

A Megasztár 3 alatt szövődött szerelem Varga Feri és Balássy Betty között, ami immár 16 esztendeje tart. A verseny óta összeházasodtak, három gyermekük született. A koronavírus-járvány óta tudják, a művészélet bizonytalan, ezért civil szakmát is kitanultak.

Cover-fotó: Facebook/Szíj Melinda

Ezt is szeretjük